Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki rendelt már a hightech-...

Valaki rendelt már a hightech-shop.eu -bóltból?

Figyelt kérdés
Most láttam és elég kedvező ajánlatoknak tűnnek csak nem tudom mennyire biztonságos ha valaki rendelt már az létszíves ossza már meg velem a pozitív vagy esetleg negatív véleményét!? (Amugy konkrétan a GALAXY S3 mat néztem ki magamnak)

2013. ápr. 20. 14:00
1 2 3
 21/30 bettina1212 válasza:
Sziasztok! Ez az oldal egy nagy átverés.Az apródon hirdettek egy samsung galaxy s3-at, engem is a honlapra irányítottak át, megkérdeztem, hogy garanciás-e, számla van-e stb írták, hogy igen, rendeltem egy fehér s3at, szerdán meg is érkezett, ugye kikellett fizetni addig nem adta ide a postás, A borírékban kaptam EGY FADARABOT!!! Egyből mentünk a rendőrségre, így sikerült a postán visszatartani a pénzt! AZT TANÁCSOLOM AKI RENDELT ETTŐL A CÉGTŐL, HA LEHETSÉGES MIUTÁN ÁTVETTE MENJEN A RENDŐRSÉGRE! így talán visszakapja a pénzt!
2013. ápr. 25. 20:53
 22/30 anonim válasza:

Panaszosoknak!

Tisztelt panaszosok!

Rendelésnél elfogadták az Üzleti Feltételeinket amiben szó szerint a következők állnak kiemelve:

,,Üzemeltető nem vállal felelősséget arra az esetre, ha a Felhasználó által megrendelt termékek közül egy vagy több a Hightec Shop Webáruház oldalain szereplő információkkal ellentétben nem rendelhető vagy kifutó termék. Ebben az esetben Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a hiányzó termékek helyett más terméket kézbesítsen, a megrendelttel megegyező áron csomagolva, illetve amennyiben ez nem lehetséges, a rendelés módosítása végett felvegye Felhasználóval a kapcsolatot.

Ha a kapcsolatfelvétel sikertelen, Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a nem szállítható terméket törölje a megrendelésből, vagy mást küldjön helyette ami teljesen eltérő termék is lehet."

Tehát kérem a fenyegetéseik helyett inkább mérlegeljenek előtte. Viszont mindenre amit interneten vásároltak 8 nap pénzvisszafizetési garancia van, ha nem tetszik! Amennyiben ezen időintervallumon belül visszaküldik a terméket úgy amennyiben beérkezett hozzánk a vételár, azt visszatérítjük díjmentesen.

Stop-Linea Trans Kft.

2013.04.25.

2013. ápr. 25. 23:36
 23/30 anonim válasza:
Ez áll a hírblokkjukban.
2013. ápr. 25. 23:37
 24/30 anonim ***** válasza:

"Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a nem szállítható terméket törölje a megrendelésből, vagy mást küldjön helyette ami teljesen eltérő termék is lehet."

A fadarab is az? XD

2013. ápr. 26. 13:04
 25/30 anonim válasza:
Az írás alapján bármi. XD
2013. ápr. 26. 13:13
 26/30 anonim válasza:

FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !

Ezt az oldalt már kitárgyaltuk részletesen, itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Ne kezdjétek előről a sok hülyeséget, olvassátok el.

Vagy tényleg ennyi barom van, aki önként adózik ?

2013. ápr. 29. 09:12
 27/30 UuUuUu válasza:

Valaki valami konkrét dolgot tud ezzel kapcsolatban mondani?

Ki mikor rendelt és mit?Ha átverés akkor miért van bejegyezve a cégbíróság álltal üzemeltetett oldalon?Adószám stb.Ha valaki személyesen veszi át akkor hol az átverés?Kibontod,megnézed,kipróbálod.Szivesen vennék olyan hozzászólást ami ér is valamit.

2013. ápr. 29. 20:51
 28/30 anonim válasza:

Gyermekeim ! HA engem így átvernének, mindamellett, hogy a rendőrségen feljelenteném, egyértelmű hogy mit is tennék. Úgy érzem itt sokkal félősebbek az emberek, mint én.

1. megnézném ki az UTÁNVÉTEL CÍMZETTJE, amennyiben utánvétellel történt, akkor valakinek a pénzt meg kell kapnia, amit én is láthatok, mikor a csomagot átveszem, rajta van a PIROS utánvételi szelvényen. Azzal nem tud trükközni, mert amit odaír, odamegy a pénz, tehát itt nincs variálási lehetőség. Ez a cím már elég kell legyen ahhoz, hogy meginduljak a lakásához, csúnya gondolatokkal a fejemben. Ez az ország KICSI ahhoz, hogy ne induljak el bármelyik végébe ha 100 ezer forinttal átvertek engem.

2. Ha utaltál, akkor meg kell keresni azt a bankintézetet, aki azt a számlát vezeti, ahova utaltál, tehát a másik félét. Bankon belüli utalásnál ugyanis a rendszer AUTOMATIKUSAN megmutatja, ki a címzett. Hogy értsd: OTP netbankomba belépek. Beütök egy másik OTP számlaszámot, és a névhez beírom hogy MACSKAJAJ. A következő lépésben ezt ÁTÍRJA a rendszer, és kiadja a SZÁMLATULAJDONOS NEVÉT !

3. Ha megvan a boríték, ott a pecsét a feladó postáé. Pillanatok alatt meg lehet találni a postahivatalt, és a feladás időpontját perc pontosan. Odamegyek, és szépen megbeszélem a postásokkal, hogy a kamerafelvételt megnézhessem. Ha nem engedik, akkor feladok pld. 10 db kamu rendelést az embernek, majd másnap odaállok nyitáskor a posta elé, és nézem, ki megy be 10 vagy több csomaggal. Ekkor melléállok, és megnézem, hogy ott van-e az a cím, amit én megadtam. Ha igen, ott azonnal eltöröm a kezét, és utána gondolkozom csak azon, hogy ebből nekem is bajom lehet.

Ne legyetek már ilyenek, egy magánnyomozó iroda 10 perc alatt kiderít mindent, és törvényen kívül lehet fellépni.

2013. máj. 7. 19:17
 29/30 anonim ***** válasza:
a 29 %-os egy beépített ember nincs lehetőség személyes átvételre, sok embert átvert ez a cég. de már fel jelentették őket. szerencsére én előbb utána nézek. engem is majdnem átvertek.
2013. máj. 12. 12:58
 30/30 anonim ***** válasza:
hiába jelentitek fel...ha a jogi nyilatkozatban ilyen fajta dolgok benne vannak, meg hogy a fenntartó ezt a nyilatkozatot, vagy bármit bármikor egyoldalúan megváltoztathat...nincs rá megoldás. aki kapott egy fadarabot, mert azt hitte, 40ezerért kap egy sgs3-at, meg is érdemli...túl sok a naív ember sajnos.
2013. máj. 12. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!