Valaki rendelt már a hightech-shop.eu -bóltból?
Panaszosoknak!
Tisztelt panaszosok!
Rendelésnél elfogadták az Üzleti Feltételeinket amiben szó szerint a következők állnak kiemelve:
,,Üzemeltető nem vállal felelősséget arra az esetre, ha a Felhasználó által megrendelt termékek közül egy vagy több a Hightec Shop Webáruház oldalain szereplő információkkal ellentétben nem rendelhető vagy kifutó termék. Ebben az esetben Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a hiányzó termékek helyett más terméket kézbesítsen, a megrendelttel megegyező áron csomagolva, illetve amennyiben ez nem lehetséges, a rendelés módosítása végett felvegye Felhasználóval a kapcsolatot.
Ha a kapcsolatfelvétel sikertelen, Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a nem szállítható terméket törölje a megrendelésből, vagy mást küldjön helyette ami teljesen eltérő termék is lehet."
Tehát kérem a fenyegetéseik helyett inkább mérlegeljenek előtte. Viszont mindenre amit interneten vásároltak 8 nap pénzvisszafizetési garancia van, ha nem tetszik! Amennyiben ezen időintervallumon belül visszaküldik a terméket úgy amennyiben beérkezett hozzánk a vételár, azt visszatérítjük díjmentesen.
Stop-Linea Trans Kft.
2013.04.25.
"Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a nem szállítható terméket törölje a megrendelésből, vagy mást küldjön helyette ami teljesen eltérő termék is lehet."
A fadarab is az? XD
FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !FIGYELEM !
Ezt az oldalt már kitárgyaltuk részletesen, itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ne kezdjétek előről a sok hülyeséget, olvassátok el.
Vagy tényleg ennyi barom van, aki önként adózik ?
Valaki valami konkrét dolgot tud ezzel kapcsolatban mondani?
Ki mikor rendelt és mit?Ha átverés akkor miért van bejegyezve a cégbíróság álltal üzemeltetett oldalon?Adószám stb.Ha valaki személyesen veszi át akkor hol az átverés?Kibontod,megnézed,kipróbálod.Szivesen vennék olyan hozzászólást ami ér is valamit.
Gyermekeim ! HA engem így átvernének, mindamellett, hogy a rendőrségen feljelenteném, egyértelmű hogy mit is tennék. Úgy érzem itt sokkal félősebbek az emberek, mint én.
1. megnézném ki az UTÁNVÉTEL CÍMZETTJE, amennyiben utánvétellel történt, akkor valakinek a pénzt meg kell kapnia, amit én is láthatok, mikor a csomagot átveszem, rajta van a PIROS utánvételi szelvényen. Azzal nem tud trükközni, mert amit odaír, odamegy a pénz, tehát itt nincs variálási lehetőség. Ez a cím már elég kell legyen ahhoz, hogy meginduljak a lakásához, csúnya gondolatokkal a fejemben. Ez az ország KICSI ahhoz, hogy ne induljak el bármelyik végébe ha 100 ezer forinttal átvertek engem.
2. Ha utaltál, akkor meg kell keresni azt a bankintézetet, aki azt a számlát vezeti, ahova utaltál, tehát a másik félét. Bankon belüli utalásnál ugyanis a rendszer AUTOMATIKUSAN megmutatja, ki a címzett. Hogy értsd: OTP netbankomba belépek. Beütök egy másik OTP számlaszámot, és a névhez beírom hogy MACSKAJAJ. A következő lépésben ezt ÁTÍRJA a rendszer, és kiadja a SZÁMLATULAJDONOS NEVÉT !
3. Ha megvan a boríték, ott a pecsét a feladó postáé. Pillanatok alatt meg lehet találni a postahivatalt, és a feladás időpontját perc pontosan. Odamegyek, és szépen megbeszélem a postásokkal, hogy a kamerafelvételt megnézhessem. Ha nem engedik, akkor feladok pld. 10 db kamu rendelést az embernek, majd másnap odaállok nyitáskor a posta elé, és nézem, ki megy be 10 vagy több csomaggal. Ekkor melléállok, és megnézem, hogy ott van-e az a cím, amit én megadtam. Ha igen, ott azonnal eltöröm a kezét, és utána gondolkozom csak azon, hogy ebből nekem is bajom lehet.
Ne legyetek már ilyenek, egy magánnyomozó iroda 10 perc alatt kiderít mindent, és törvényen kívül lehet fellépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!