Mennyi idő alatt lesz gyorsabb az internetem?
T-Home hívott és többek között az volt, hogy 5Mbps ről 10Mbps lesz. Ma küldtem SMS-t, hogy megtörtént az átállás.
Kipróbáltam, kerestem egy olyan torrentet amit több százan seedeltek, de csak 700-800Kbps el jött, most pedig megint visszaestem 500Kbps re.
5 Mbps esetén 640 kBps az elérhető legnagyobb sebesség. Ha neked már volt 800, akkor az új csomagot használod.
Nem evidens hogy te mindig a maximummal fogsz tölteni, mert sok dolog befolyásolja.
Speedtest.net-en megnézheted a valós sávszélt de három szerveren csekkolj mert van köztük vacak is.
Ha a t-home-tól kapott routert használod akkor valszeg az lesz a gond. Nálunk az iptv csomagos marhasághoz adott 2. routerrel (az első megadta magát) 10Mb-es sávszél mellett átlag 450k-val tudok letölteni, míg a korábbi routerrel megvolt a stabil 800k. Ráadásul egyedül használom a netet.
Na hát mai napon nyoma sem volt a 10mbps gyorsaságnak !
Adok neki még pár napot, aztán ha cseszik begyorsulni, hétfőn betelefonálok. Azért nem most, mert már egyszer jó régen volt ilyen a T internetnél, akkor 1mbps ről 5 re gyorsultunk :) és akkor ilyesmi dereng nekem, hogy kellett neki egy kis idő, hiába jött az SMS.
Már leírták korábban: ha te 800-zal töltöttél akkor már a 10-es csomagot használod. Ez nem azt jelenti hogy te mindig 10 Mbps sebességgel fogsz tölteni.
Ha a garantált megvan akkor panaszalapod sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!