Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gyorsabb lesz az internetem...

Gyorsabb lesz az internetem (UPC), ha?

Figyelt kérdés

Most 2Mbit/s a letöltési sebességem és 0.5Mbit/s (500Kbit/s) a feltöltési sebességem. Van ugyebár ez a reklám. Idézet: nálunk 10Mbit/s-nél kezdődik az internet, júliustól. Most már ennél kisebbet meg sem lehet rendelni, de mi már be vagyunk lépve a UPC internetbe. Attól még nekünk is át fog váltani erre?

UI.: Amúgy nagyon olcsóak a UPC-s internetek. Pl.: 6000Ft-ért: 120Mbit/s a le és 10Mbit/s a feltöltési sebesség, míg T-home-nál a maximum: 80Mbit/s le és 5Mbit/s feltöltési sebesség. Az ára 11600Ft.

2011. jún. 19. 00:43
 1/3 Argloss ***** válasza:

A meglévő előfizetőknek elvileg júliustól növelik a sebességet. Csak annyi, hogy újraindítod a modemet.

Akinek 30 megás volt annak ha jól tudom modemcserére is szüksége van, mert a régi szabványú modemeknek annyi a maximum.

2011. jún. 19. 02:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2011. jún. 19. 02:35
 3/3 anonim ***** válasza:
diginél 80/25 Mbit/s 4700 Ft...
2011. jún. 20. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!