Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-mobile mobil internetem...

T-mobile mobil internetem van! Mi gyorsabb ennél?

Figyelt kérdés

Ez egy trágya szerintem!!!Azt írja sebességre,hogy 236,8 Kbps.

Szerettünk volna élő közvetítést nézni,de lehetetlen volt!

Mire cseréljük le?Vezetékesre?

Köszi a válaszokat!

2010. febr. 26. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőséged vezetékes / kábeles netre, azonnal cseréld le! Én is mobilnetezek per pillanat, de ez tényleg csak arra jó hogy pötyögjön az ember.
2010. febr. 26. 12:39
 2/7 anonim válasza:

ezt nem élő közvetítésre találták ki:D

nekem is az van de csak áthidaló megoldás.

2010. febr. 26. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

236kbps kevés lesz egy videohoz normális minőségben. Ez kb GPRS sebesség, tehát úgy néz ki, hogy ahol használod nincs 3G elérés, ami valóban nagy sebesség lenne (~7000kbps). Mielőtt váltasz, érdemes körülnézni, vagy az ügyfélszolgálatot felhívni, hogy nálad hogyan működne, milyen elérhető kapcsolat van. Ha nincs 3G, mind3 szolgáltató felejtős.

Vagy hogy a fckyeah-nek is írja valamit: tanyán a teheneknek minek a háromgééééé?

2010. febr. 26. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Élő közvetítést... piszok nagy szerencsétek, hogy nem sikerült, mert mobilnetnél a letöltött adatmennyiség után fizetsz, az meg gigás nagysegrendű adatott jelentett volna.

Vezetékes net nyilván gyorsabb, eleve nem is értem, hogy minek vettetek mobilnetet, az lapotophoz van, ott is munkához. Nem szórakozásra találták ki.

2010. febr. 26. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen.Én vissza vittem,és vissza vették.Ajkkor kattantam be igazán,mikor egy 4 perces videót 45 perc alatt töltött be.A visszavételnél azt írták hogy tér erő hiánya miatt.Tehát nem fizethetnek kötbért.

De nálunk nincs kiépítve ez az egész.Csak elfelejtete közölni velem a pasi aki eladta a cuccot.

2010. febr. 26. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi:fizettetteknek velem
2010. febr. 26. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
T-mobile mobil internetem van! Mi gyorsabb ennél?: hmm talán egy Ferrari...
2010. febr. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!