Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit használjak a reklámok...

Mit használjak a reklámok ellen a böngészőmön?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
Ugye nem gondolod, hogy a nagy arcod után még linkelek neked bár mit is?????
2013. márc. 17. 21:09
 12/20 A kérdező kommentje:
O, én azt hittem te is poénosan veszed. -_- Amúgy is te keztél el szekálni, de én nem vettem olyan komolyan ezt. Csigavéér. :) Egyébként sem csak te létezel a világon, miből gondoltad, hogy a te oltalmadra várok? :D
2013. márc. 17. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem csak én létezem, ez igaz, de ha jól látom eddig egyedül én válaszoltam és ha valaki végigolvassa a válaszaidat, valószínűleg nem is fog más...
2013. márc. 18. 16:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem baj, az jóó. :) Örülök hogy itt vagy nekem. Meg ez már többnapos kérdés és későn kapcsoltam.
2013. márc. 18. 16:38
 15/20 anonim válasza:

Szia! Hozzám csak most jutott el a kérdésed. Amiket én ismerek:

Google Chrome: ADBlock Plus ADBlock /Nem hivatalos/

Mozilla Firefox: ADBlock Plus

Mozilla Thunderbird: ADBlock Plus

Opera: NoAds ,Adsweep, urlfilter.ini

Internet Explorer: ADBlock Pro

Windows Live Messenger: APatch

Ezen kívül, ha javasolhatom, akkor regisztrálj a prohardveren, és a fórumban nagyon rendes tagok vannak, sok közöttük valóban szakember, és jóravalók, valamint értelmes tanácsokat adnak. Én legalábbis ilyenekkel találkozom ott rendszeresen, és sosem csapnak be.

A fórumok linkje: [link]

2013. márc. 20. 13:54
 16/20 anonim válasza:

[link]

Íme...

A Torch valójában a google chrome bővített változata.

Töltsd le az elsőt vagy a másodikat, és működni fog.

2013. márc. 22. 16:29
 17/20 anonim válasza:
Adblock Plus-t plugint. Tökéletesen testre szabható!
2013. márc. 24. 06:22
 18/20 anonim válasza:

A kérdést nem tartom akkora hülyeségnek, a kéretlen reklámokkal én is sokat nyűglődtem.

Jó ideje én az Opera keresőt használom. Magyar nyelvű, kezelése egyszerű. Igaz, IE. után hozzá kell szokni!

Azért azt javaslom, hogy az I.Explorert még ne töröld le, ha gyakran használod pl. a You Tube videoportált.

2013. márc. 24. 12:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Azóta váltottam, most ferifox-os vagyok, ahhoz meg tudom mit kell használni.
2013. márc. 24. 13:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Azóta váltottam, most firefox-os vagyok, ahhoz meg tudom mit kell használni.
2013. márc. 24. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!