A facebookon a tiltások automatán mennek vagy külön panaszra, bejelentésre valaki ellen?
Nagyon gyanús, hogy be se lépek pl egy hétig, aztán amikor belépnék, elég sokszor kiírja, hogy le vagyok tiltva 1 hétre, mert állítólag ismeretleneket jelöltem és ők panaszkodtak, de ez teljes képtelenség, mert mint említettem, még csak be se léptem.
Már harmadszor történik meg, és nem értem a dolgot, de szóval kíváncsi lennék, hogy ez azért van mert valaki ír nekik panaszt vagy valami módszer szerint automatikusan történik a blokkolgatás.
Valaki tudja?
ezt nem is tudtam. szal 5 ember .. aha. persze az is lehetetlen az én esetemben de oké, legalább tudom.
és azt láttátok hogy mostanában külön ablakban kidob egy olyan kérdést is a FB ha bejelöl valaki, hogy miután visszaigazolom, még ráerősítésként megkérdezi, hogy "tényleg személyesen is" ismerem?
most ez is ááhh, én nemtom, ez a FB egyre agresszívabb egyébként, de komolyan nemtom mi lenne, ha egy nap megszűnne a FB, és ugye rengeteg embert meg csakis ott érek el. egyszerűen katasztrófálisnak tartom ezt a dilit. sokaknak már normális emailjük sincs, csak facebookos.
Tölts le egy vírusírtót, és csinálj egy teljes ellenőrzést a gépeden.
Közben lépj be a facebookra, és nézd át, hogy milyen alkalmazásoknak adtál jogosultságot arra, hogy ismerősöket jelöljenek meg a nevedben. Ezeket töröld.
az én nevemben azaz helyettem ismerősöket jelölni? ilyen létezik? te jó ég ...
én azt hittem, ezzel csak szórakozni lehet ha valaki feltöri a fiókomat, de ezt még nem halottam, h erre külön alkalmazások vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!