Mit lehet tenni a körlevelek és hazug hoaxok ellen? Ismerőst nem tilthatok ki a Gmail postafiókból.
Ismerőstől jött, kb. 100 email-címmel, az évek óta keringő "rákos kisgyerek" szöveggel.
"Beteg kisbaba kéri a segítséget!!! Hello! Kérlek benneteket,hogy küldjétek tovább!!! Ha kitörlöd, neked nincs szíved. Én egy 29 éves apuka vagyok. Nekem és a feleségemnek gyönyörű életünk volt.Hála
Istennek van egy gyermekünk is! Nemrég az orvosok daganatot fedeztek
fel a kicsi agyában és a testében. Az egyetlen út,hogy megmentsük a műtét. Sajnos nincs elég pénzünk rá.Az AOL és a ZDNET beleegyezett hogy segít nekünk. Az egyetlen út,hogy segítsenek az, hogy elküldöm neked ezt az e-mailt és te tovább küldöd. Az AOL nyomon követi ezt a levelet és számolja hogy hány".
1. lehetőség: spamnek jelölöd.
2. lehetőség: a beállításoknál megadsz egy szűrő szabályt, hogy amiben a ZDNET szerepel, azt iktassa a kukába. Midnen rákos kisgyereknek az AOL meg a ZDNET segít ki, mint tudjuk, és ezek nem esélyes, hogy egy normál levélben előforduló szavak lennének.
" Nem tilthatod ki összes adott csoportba tartozó ismerősöd és rokonod"
te biztos lágyabb szívű vagy
én kitörlöm
ha kérdezi miért nem kapom meg, akkor pedig megkapja a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!