komoly es realis penzkereseti lehetoseg fotosoknak es grafikusoknak
2013. márc. 10. 14:28
3/20 anonim válasza:
Egész jók, csak ha többre is szeretnéd vinni, akkor próbálj meg élethűbb rajzokat csinálni, tehát ne animéket rajzolj hanem valóságosabb embereket. Mivel látszik hogy van ehhez érzéked és szerintem 14 évesen teljesen jól haladsz ezzel, de valahogy próbálj meg többet kihozni magadból és akkor igazán penge leszel rajzolásba és az azért nem olyan rossz ám.
2013. márc. 10. 14:32
4/20 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy!!! Főleg, ha a korodhoz képest nézzük (most ne érts félre, nagyon tetszenek a rajzaid). Jól bánsz a színekkel, és ami még tetszett, hogy a hajakat jól érzékelteted. Leginkább a Valentin-napi rajzod tetsik^^
Csak így tovább!
2013. ápr. 20. 15:49
5/20 anonim válasza:
Elképesztően jók!
Én is most kezdtem el rajzolni,de most h látlak téged lehet,hogy abba hagyom :D. A kedvencem az Erzás,és a Lucy Heartfilia and Gemini-s. Majd írok egyet privátba,majd válaszolj létszi :D.
13/F
2013. ápr. 20. 15:56
6/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom az eddigi kommenteket! Annak kulonosen orulok, hogy negativat nem kaptam, ezek szerint erdemes ezzel foglalkoznom. Igen, mondtak mar tobben is, hogy ne animeket rajzoljak, de nem tehetek rola, ezt szeretem! Annak nagyon urulok, ha a valentin napi rajzom tetszik, mert az sajat otlet es fejbol rajzoltam. Utolso: eszedbe ne jusson abbahagyni a rajzolast!! Nem reg en is megtalaltam az egy evvel ezelotti rajzaim, es hat..lenyges kulonbsegek..:) csak gyakorolj sokat, es meglatod, hogy egyre jobb leszel!
Szia! tetszenek a rajazaid... :) nekem kicsit erősen használod a bőr árnyékolását, bár scannerésnél vagy fotózásnál kell is, hogy látszódjon valami, mégis kicsit erősnek tartom, de lehet, hogy csak én színezem nagyon halványra a bőr tónusait...^^" had kérdezzem meg, ezeket te találod ki, vagy másolod a képeket? (ismerem az animéket, de attól még lehet fanart, azért kérdeztem... :) )
2013. jún. 10. 22:18
10/20 anonim válasza:
Pusztán azért írok ide, hogy az erre tévedők lássák, hogy nem mindent csak leszólok! :D
Amúgy nem, tényleg jók a rajzok.
Csak két dolgot tanácsolnék: Nyiss más technikák felé is, és más témákat is rajzolj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!