Ez tényleg elképzelhető vagy csak internetes átverés?
Figyelt kérdés
Megismertem az interneten egy Lizzy James nevű lányt, aki állítólag egy szenegáli menekült táborban él. Angol nyelvű levelet küldött. Azt írja, a szüleit megölték a polgárháborúban és hogy 5,7 millió dollár van a nevén egy bankban és segítsek neki felvenni. Nekem ez az egész nagyon gyanús. Elég átverés szaga van az egésznek. Szerintetek?2013. jan. 16. 13:44
1/21 anonim válasza:
Gondolkozz már.....baromira átverés.
2/21 anonim válasza:
Átverés. Erről volt több riport is a Naplóban (Tv2)
3/21 A kérdező kommentje:
Mások is kaptak ilyesmi leveleket? Ez a sok lé elég kamunak tűnik.
2013. jan. 16. 13:49
4/21 anonim válasza:
Kamu, ne foglalkozz vele :-)
Ahogy az előttem író mondta, a TV2 is foglalkozott ezzel a témával.
5/21 anonim válasza:
ennek a levélnek több verziója létezik ... a célja mindegyiknek a lehúzás
6/21 A kérdező kommentje:
Egy forintot sem fizetek senkinek. Nem ettem meszet.
2013. jan. 16. 13:55
7/21 anonim válasza:
Ez az úgynevezett "nigériai csalás". Volt aki bedőlt neki, lesz aki befog neki dőlni és Te pedig nem fogsz bedőlni hanem kitörlöd a levelet a p*csába.
8/21 anonim válasza:
Lizzy James tipikus szenegáli név :)
Menekülttáborban netezni tud, de bemenni a bankba pénzt felvenni már nem... persze neked inkább odaadná a bank a pénzt mint neki... :D
9/21 anonim válasza:
Abszolút kamu, nigériai átverésnek hívják.
10/21 anonim válasza:
14.04 írja,amit én is rögtön gondoltam, hogy hogyan lehet egy manekülttáborban netezni??? :))) Lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!