Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért vannak az emberek...

Miért vannak az emberek ennyire oda az nCore-ért?

Figyelt kérdés
Jó tudom, Magyarország legnagyobb torrentoldala blablabla. Én is most jutottam fel és a torrentek háromnegyed része xxx (ég igen, az eredeti oldalra a .cc-re jutottam fel). Én a MicroBit-en is fent vagyok de az most is sokkal jobban tetszik. Jó, persze. Az nCore-on nincs arány viszont a MicroBit-en is van 1 tera feltöltésem 3 év alatt meg ott is elég sűrűn van free leech. Most komolyan, mit esznek ennyire az emberek az nCore-on?

2012. okt. 26. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Attól hogy sok hülye feleslegesen küld mindeféle sms-t a kamu nCore-okra, még nem lesz orsszabb az oldal... Szét kéne nézni, nem bedőlni minden szarnak.

Miért jó? Kb minden fent van ami kell, minden kategóriában nagyon sok torrent van, és minden új szinte azonnal felkerül. Az új rendszerrel már a lassú netesek sincsenek hátrányban mert nem kell arányt tartani. Mindig van rendes seed, sokáig fent maradnak régi torrentek is. Nekem az is nagy pozitívum hogy már csak kicsomgolva lehet filmeket feltenni, met agybajt kaptam a sok tömörített feldarabolt szartól.

A rossz minőségű vacak mozis felvételeket is kitiltották, csak minőségi torrentek vannak fent, nem minden szar.

És egy elég stabil, megbízható oldal, ami ráadásul a legnagyobb is.

Maga az oldal is jó, átlátható, könnyen használható, gyors, nem valami gagyi giccses Pistike oldal.

Eddigi tapasztalatom szerint a staff is elég korrekt.

És mivel elég nehéz bejutni, a bentlévők többsége meg is becsüli hogy bent van és nem akarja kidobatni magát, ezért seedel rendesen meg betartják a szabályokat.

(Kivétel persze mindehol van)

Így hirtelen ennyi jutott eszembe, az ilyen MicroBit féle oldalakhoz meg ne hasonlítsuk már, ott is fent voltam, de már otthagytam azt a szemétdombot.

2012. okt. 26. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem vettétek észre hogy reg befejezéskor egy kurv@ társkereső oldalra smst kell küldeni h bekerülhess ha??:D
2012. okt. 26. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Te is le vagy maradva egy "kicsit".
2012. okt. 26. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:
mivel?
2012. okt. 26. 19:35
 15/15 anonim válasza:
Ha ennyire nem tetszik, akkor átadhatod nekem nyugodtan az accodat :)
2012. okt. 28. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!