Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért vannak az emberek...

Miért vannak az emberek ennyire oda az nCore-ért?

Figyelt kérdés
Jó tudom, Magyarország legnagyobb torrentoldala blablabla. Én is most jutottam fel és a torrentek háromnegyed része xxx (ég igen, az eredeti oldalra a .cc-re jutottam fel). Én a MicroBit-en is fent vagyok de az most is sokkal jobban tetszik. Jó, persze. Az nCore-on nincs arány viszont a MicroBit-en is van 1 tera feltöltésem 3 év alatt meg ott is elég sűrűn van free leech. Most komolyan, mit esznek ennyire az emberek az nCore-on?

2012. okt. 26. 11:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Te miért akartál felkerülni?

Na ugyanezért szeretik az nCore-t...

2012. okt. 26. 11:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Mert szinte mindne fent van, Microbit-en meg alig vmi
2012. okt. 26. 11:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Azért akartam felkerülni mert azt hittem hogy jobb. De elég nagyot csalódtam benne. Szinte lehet mondani hogy az xxx torrent oldal csak töltenek fel filmeket is.
2012. okt. 26. 11:45
 4/15 sztrogofmisa válasza:
51%
Én gyakran töltök programokat is, ha valamit nem találok a warez oldalakon, az nCore-on 90%, hogy fent van. De ez sokszor előfordul filmek esetében is. Én ezért szeretem.
2012. okt. 26. 12:10
 5/15 menta34 ***** válasza:
77%
Erre szokták mondani, hogy semmi baj, kívül tágasabb :)
2012. okt. 26. 12:26
 6/15 anonim ***** válasza:
7%
ncore.c fizetős fos szar az egész.
2012. okt. 26. 12:31
 7/15 anonim ***** válasza:
33%
Semmi fizetős rész nincs benne, nem tudom, miről beszélsz...
2012. okt. 26. 12:39
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Fizetős? LoL

Legfeljebb neked :D

2012. okt. 26. 12:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Egyik torrent oldal sem fizetős csak a kamu nCore másolatok. Amúgy nem azt mondom hogy az nCore sz@r, valóban jobb mint a MicroBit. Csak azt nem értem hogy egy csomó ember képes azért fizetni hogy bekerüljön az nCore-ra aztán meg rinyálnak hogy egy csomó pénzzel lehúzta őket a kamu nCore.
2012. okt. 26. 12:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem jó hogy ész nélkül küldözgessem az SMS-t aztán vonják le az 1000Ft-okat a sz@r kamukért. Pl az ismerősöm már 3 bedőlt ilyen kamu sz@rnak mert eszméletlen mennyire be akar az nCore-a jutni. Ezért is kérdeztem hogy mi olyan jó az nCore-ba hogy emberek képesek bedőlni az ilyennek.
2012. okt. 26. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!