Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért féltik az emberek az...

Miért féltik az emberek az ncore meghívójaikat?

Figyelt kérdés
Akárkitől szeretnék kérni nem ad,még a gyerekkori komám se.Ez irigység vagy csak ekkora kincs a meghívó.Ennyire esélytelen bejutni,és azért nem küld meghívót aki bennt van mert ezzel akar fölényeskedni,nagyképűsködni?

#meghívó #nCore #nincsncore #senkinemadmeghívót
2012. aug. 12. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert ha nem seedelsz vissza szabályoknak megfelelően, vagy akármilyen más módon kidobnak az oldalról, akkor téged, és a meghívó küldőt is kidobják az oldalról.
2012. aug. 12. 22:41
 2/15 A kérdező kommentje:
1ST torrenten 800 giga feltöltésem van,oda még feleségemmel regisztráltunk egy éve karácsonykjor,nem lenne azzal probléma.
2012. aug. 12. 22:43
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Jelenleg nincs ingyenes meghívó a ncore-on.
2012. aug. 12. 22:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Ja és nem tud mindenki meghívót küldeni, egy bizonyos rangtól lehet csak, amihez 52 hetesnek, a top 30ezerben benne kell lenni, és 1 TB feltöltéssel kell rendelkezni.

Azt meg nem írtad le, hogy mivel indokolja, hogy nem ad meghívót, szóval így csak találgatni lehet.

Biztosan nem nagyképűsködésből, inkább csak félti az accountját, mivel lehet az sms küldéses időben került be - szóval pénzbe került neki -, vagy csak nem szeretné kibannoltatni magát Magyarország legnagyobb torrentoldaláról.

De ingyenes.

2012. aug. 12. 22:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem is szokott,meg egyszer bedőltem kiadtam 2500 FT-ot és semmi.Azóta vigyázok.
2012. aug. 12. 22:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem, úgy értem , hogy tagok sem tudnak meghívót igényelni. Nekem jó arányom van, régen vagyok tag, a feltöltött adatmennyiség is megfelelő de én se tudok meghívót igényelni.
2012. aug. 12. 22:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Mit kell félteni,Istenem!25 éve a barátom,óvoda óta.Tudja hogy megbízható vagyok,1ST-re én hívtam meg,pfff skót.Mindig ezzel cikizem xD Azt mondja nincs pontja,aha a legelsők között volt bennt.
2012. aug. 12. 22:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Normális esetben ide szó szerint évek alatt lehet bejutni. Nem a barátaid ilyenek, hanem mindenki. Nagy kincs, és nem akarnak kockáztatni, mivel az oldal több szempontból a legnagyobb, még akkor is ha a vezetése és döntései egyre szarabbak. Például tavasszal 2000 forintért be lehetett jutni hivatalosan, ami nem volt átverés, ugyanakkor a torrentoldalak elvével megy szemben, hiszen mindent ingyen kellene kínálni. Ezt leszámítva persze minden netes felajánlás pénzért átverés.

Most már olyan szabály is van, hogy ha valaki egy gépről két profilba lép be, akkor mindkettőt törlik, vagy ha egy másik helyen lépsz be ahol előtte már más is, akkor is törlik azokat. Ezek után még jobban vigyáznak az emberek.

2012. aug. 12. 22:53
 9/15 A kérdező kommentje:
Na és ha valakinek dinamikus az ip-je?Akkor rögtön ban?Szép dolog,kezdem ezt a balfa*zt megérteni miért nem hív meg...
2012. aug. 12. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem az IP alapján szűrnek, de azt nem tették közzé hogy hogyan. Csak a dinamikus IP miatt még nem törölnek, az túlzás lenne.
2012. aug. 12. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!