Mi a véleményed PewDiePie-ról?
Figyelt kérdés
Szerintem egy jófej, vicces csávó. Azt akarom tudni hogy nektek ki a véleményetek. *brofist*2012. okt. 14. 21:23
22/31 anonim válasza:
Most néztem végig a The Walking Dead sorozatát...inkább nem mondok semmit,nézzétek meg!Nekem ez a legkedvesebb végigjátszásom tőle ;__;
23/31 anonim válasza:
Én is most fejeztem utolsó, és vagy 10 000 liter könnyet kisírtam a végén ;_; Olyan szomorú...
24/31 anonim válasza:
Ăn vĂŠgig csak azt tudtam mondogatni hogy ne sĂrj pewdi ;___; ^^
25/31 anonim válasza:
Úristen,az utolsó videót kissé részegen néztem végig és hát el lehet képzelni a hatást:( Kontrollálhatatlan könnyzuhatag ;____;
Aztán másnap józanon is megnéztem,és még jobban sírtam.
Egy kis rész meghalt bennem...
Most is bőgök amúgy.Ez az oka:
http://www.youtube.com/watch?v=QTX2e3_5PuM&feature=g-all-lik
AHHHHHHHH MIÉÉÉÉÉRT LEE MIÉÉÉÉRT???! ;___; SZEGÉNY PICI CLEMMY ;__;
26/31 anonim válasza:
Óóó én is pont ezen a számon sírtam ;_; Este az ágyban meghallgattam kétszer és sikerült fél óráig bőgnöm :S Nagyon szomorú az egész történet és ez a zene is ;_;
27/31 anonim válasza:
Imádom! <3
Először nagyon irritált, nem szeretem az ilyen stílusú embereket. Rátaláltam, de nem érdekelt. Aztán fél év után valahogy újra összefutottam vele, és nagyon bírom. :) Mindig feldobja a kedvemet, rengeteget sírtam a röhögéstől a videóin. :D És mellesleg rohadt jól néz ki.
A barátnőjét nem csípem annyira, de aranyosak együtt. :) 15/l
28/31 anonim válasza:
Láttátok a Journey walkthrought-ját? Az a játék valami csodálatos *O*
29/31 anonim válasza:
Imádoom<3 meg Marziát is :) aranyosak. legjobb pár!
30/31 anonim válasza:
PEEEEWDIEEEEPIEEEE a legjobb!!! *brofist*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!