Mennyit keres a youtube partnerrel pewdiepie?
Igazából ezt csak ő tudhatja, nem hinném, hogy nyilvánosságra hozná.
Ami számomra hihetetlen, az a feliratkozói száma - minden másodpercben legalább kettővel-hárommal emelkedik... Ha nem hiszed, menj PewDiePie csatornájára, sasold meg a Subscribers rovatot (lassan eléri a 2 000 000 feliratkozót), majd a böngésződben frissíts és most nézd meg a számot - minden egyes másodpercben több lesz! :D Mondjuk meg is érdemli, imádom őt személy szerint :D
Biztos, hogy jól megél a pénzből, amit a videókért + nézettségért + feliratkozókért kap. Ebben a videóban arról beszél, hogy a videózás a munkája, és a szórakozásból állás lett. http://www.youtube.com/watch?v=N7NTwbBr3lo&feature=relmfu
Na, megtaláltam mennyit keres! :D Mikor valutaváltóval átváltottam az összeget forintra, azt hittem elájulok. Egy (azaz 1) hónapban körül-belül 40 000 dollárt, avagy 10 000 000 jó magyar forintot kap ez a srác. :D
További adatok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!