Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit Gondoltok PewDiePie-ról?

Mit Gondoltok PewDiePie-ról?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem azt a srácot :D mindig röhögök rajta :D régebben is ismertem meg hallotam róla de most az utóbbi 2 hétbe kezdtem nézni a videóját meg igazán szeretni :P :D

Brofist! :D

ti mit gondoltok róla?

(előre mondanám hogy ha valaki nem szereti őt akkor szépen fejezze ki magát vagy ne írjon semmit)

2012. szept. 26. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon humoros alak a csávó:D

És ráadásul jó játék-ízlése van:D Én már több mint, 1 éve követem, megunhatatlan, és ezt bizonyítja a 2 millió sub is:D Mindig elő tud rukkolni valami végigjátszással, vagy hülyéskedéssel, például most is a Sims 3-at tolja, és hát a bajszos-szívárványos-emo csávó a totális röhögőgörcs xD

2012. szept. 28. 22:30
 2/7 A kérdező kommentje:
xDD az biztos :D szép kis család xD
2012. szept. 29. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én most találtam rá kb egy hete azóta is itt kockulok a gép előtt és nézem a videóit :'D
2012. okt. 7. 21:37
 4/7 Pewds válasza:
Május vége óta ismerem és nagyon bírom és sokat röhögök vagy ijedek meg vele :D *brofist*
2012. okt. 8. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Imádom, egyszerűen megunhatatlan :D Na meg szerintem az se rossz hogy 67 000 dollárt adományozott pl. a WWF-nek :) Meg hát lány vagyok és nem utolsó pasi sem :D A barátnője meg olyan stílusos és őt is egyszerűen imádom :)*Brofist*
2012. okt. 25. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Én egy ideig nagyon bírtam. Aztán...

Igazából nem is a videóval van gondom, hanem ezzel a műanyag stílussal, amit próbál itt előadni minden videójában (és ugyanez igaz a barátnőjére is, bár ő talán jobb egy fokkal), na meg persze az is gáz, hogy látszik, hogy gyakorlatilag csak a pénzre hajt. Van, hogy napi 3-4-5 videót is feltesz, és ez szerintem nagyon gáz, mert egy csomó erőltetett lesz és unalmas. Vannak jó videói, tele jó poénokkal, de mondom... Vannak nála ezerszer eredetibb youtuberek, akik mégsem olyan ismertek, mint ez a srác.

2012. dec. 22. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó vagyok, még annyit hozzátennék, hogy:

A barátnőjét sokkal jobban bírom, bár ő is ha önmagát adná, sokkal jobb lenne. Néhány videóban látszik, hogy igazából egy tök normális csaj. Úgy értem, most nézzétek meg ezt a képet:

[link]

Ti mit láttok rajta? Én egy TÖKÉLETES SZÉPSÉGET. Ez a stílus tök jó. Erre föl a lány legtöbb videója tele van csiricsáré cuki rózsaszín maszlaggal. De ő még abból a szempontból is renden van, hogy ritkábban tölt fel videókat, viszont azok rendesek és eredetiek. Szóval Marziát a stílusától eltekintve bírom nagyon is.

2012. dec. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!