Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebből lehet valami baj?

Ebből lehet valami baj?

Figyelt kérdés

Nézegettem egy oldalt, ott volt egy Kattints Rá feliratú szöveg. Rákattintottam, és behozott valami Hosted Scrips nevű oldalt, ami egy térképen mutatta, honnan nézik az aktuális weblapot. Ráközelítettem a jelölésemre a térképen, a városig tudtam zoomolni, ennél tovább nem. Szóval akkor most tudják, hol lakom, ki vagyok? Ha rákattintotok erre a linkre, magatokon kívül láttok valakit rajta? [link]

SOS :[

2012. szept. 28. 19:44
 1/2 anonim válasza:
Kipróbáltam.. Rákattintottam, kihozott egy föld térképet, és az ég világon semmi nem történt amiből bármi bajom is keletkezett volna.. :-)
2012. szept. 28. 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:
De magadon kívül látsz mást a térképen? Esetleg az oldal szerkesztője, amihez hozzá van "csatolva" ez a térképes izé, értesítést kap hogy melyik utcából böngészték a honlapját? :S
2012. szept. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!