Hogyna léphetnék ki ebből a helyzetből? Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Nme igazán vagyok boldog mostanában,kevés a fízetésem,nem szeretem csinálni,ugyanakkor van egy kis adóságom is.Nincs párkapcsolatom már jó ideje,de szükségem lenne már egy társra de ez egy ördögi kőr.Adósággal nem merek új kapcsolatot kezdeni magam is alig bírom elviselni ezt a helyzetet de ugyanakkor már tényleg szükségem lenne valakire.A munkám is nagy sz@r és nem szeretem csinálni.Csóri is vagyok és ez megmutatkozik az önbizalmamban is..nem érzem jól magam és úgy érzem semmi nem jó.Nem jutok egyről a kettőre csak egy helyben toporgom.Se autom se lakásom se semmim!már nem tudok mit kitalálni de ez egy nem mehet tovább!Már 1 éve nincs senkim már a magánytól kezdek megőrülni,de bele sem merek kezdeni egy kapcsolatban.Arról nem is beszélve hogy senki sem akar új életet kezdeni egy olyan emberrel aki saját magát alig bírja fenntertani és az adóság miatt kell idegeskednie.Még 1.5 év van hátra belőle,jó esetben ha ennél is jobban megnyomorgatom magam akkor talán 1 év.De addig én meg fogok kattani egyedül.2012. szept. 26. 14:47
1/4 A kérdező kommentje:
Közben próbálok ismerkedni de ott is csak falakban ütközöm egyfolytában,valószínű az önbizalmam miatt van mind ez,vagy pedig megtudják hogy milyen csóri vagyok és hogy van tartozásom.Bár nem sok a tartozás,de az én fízetésemnek az.
2012. szept. 26. 14:50
2/4 A kérdező kommentje:
Lett volna lehetőségem párkapcsolat terén,de nem emrtem belevágni mert féltem hogy az adóság miatt késöbb gondok lesznek.Én úgy gondolom nem túl jó így indítani egy friss kapcsolatban.Már nem tudom mit csináljak de így kedvem sincs ismerkedni,ugyanakkor már az egyedüllétet sem igazán birom.
2012. szept. 26. 14:53
3/4 anonim válasza:
azért a magyar lakosság zömének van adóssága.... jól néznénk ki ha ez mindenkit visszatartana a párkapcsolatoktól :)
4/4 A kérdező kommentje:
ma 15:06
Igazából a fízetésem miatt aggódom..nem túl sok.Nem akarok itt maradni már,de egyenlőre nem találtam másik helyet.Ebből magamat alig tudom eltartani.
2012. szept. 26. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!