Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mostanság mik a vélemények a...

Mostanság mik a vélemények a digi net-ről?

Figyelt kérdés
BaseNET-et néztem ki 3700-ért, ez tényleg ilyen ilyen olcsó?
2012. szept. 16. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha hűségidőt is aláírsz még olcsóbb. 3000Ft-ért fél évig volt digitális TV előfizetés + 20/10Mbit net. Fél év után 6000Ft. 1 vagy két év hűséggel volt.
2012. szept. 16. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, nincs vele semmi gond.Stabil.
2012. szept. 16. 15:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek. Lehet, hogy váltás lesz akkor.
2012. szept. 16. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

> Mostanság mik a vélemények a digi net-ről?

- Viszonylag stabil (a PPPoE kapcsolatnak nem szokása megszakadni, de néha pár másodpercre teljesen megáll az adatforgalom. Ez úgy hetente kétszer-háromszor szokott előfordulni).

- R*hadt gyors (nekem BaseNET csomagom van, a 40/20Mbps sávszélesség bőven megvan).

- Jó a ping (bix.hu 2-3ms).

- Nincs forgalmi korlát (a múlt hónapban nagyjából 5-6TByte adatforgalmat csináltam, nem szóltak egy rossz szót sem).

> BaseNET-et néztem ki 3700-ért, ez tényleg ilyen ilyen olcsó?

Tényleg.

És nincs hűségidő, nincs kéthavonta bedöglő kábel/optikai modem, nincs UPC-stílusú torrent korlátozás.

> Lehet, hogy váltás lesz akkor.

Szerintem mindenképpen próbáld ki. Mivel nincs hűségidő, ha nagyon sz*r könnyen lemondhatod.

2012. szept. 16. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Esetek 80-90%-ában jó a DIGI de nálunk Pl katasztrofális. Egyedül csak a Digi van a panelba szóval inkább most mobilnetem van mivel sokkal gyorsabb. Én még a TopNetet rendeltem és a 80 Mbit helyett mennyi jött? Hát nem 80 hanem örültem ha a 10 Mbitet eléri. A feltöltés rendesen jött 25 Mbittel de a letöltés még a 10 Mbitet se érte el egy 80 Mbites csomagnál! Ráadásul minden órában 4-5x újra kellet tárcsázni mert megszakadt a kapcsolat. A szerelők se tudtam mit csinálni(!!!) már vagy 20x cseréltek switchet is a folyosón de semmi és a legviccesebb hogy a szomszédban lévő panelba normálisan működik és most nem túlzok, a szerelők már fél éve próbálják normális működésre bírni a hálózatot de nem tudják mert ha sikerül is megcsinálniuk pár nap múlva megint sz*r az egész.
2012. szept. 16. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor ott valami más probléma lehet. Stabil 20 mbit több éve. Bár tényleg mostanában megáll fél percre a net, ami nem tudom mitől van. Eddig kb 3-4 szer volt.

nyugodtan rendeld meg sokkal jobb mint a UPC!

És a lényeg: itt kezdetek óta megy a digitális tv dekóder doboz nélkül! A upc idén vezette be a kártyát. addig meg a katasztrofális media box volt/van.

DIGI 1000× jobb és ez nem a reklám helye. UPC-m is volt.

2012. szept. 16. 20:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Néztem a UPC-t is de ott meg szinte 0 a feltöltési sebesség és gyakran töltök fel dolgokat (és itt most nem feltétlen a torrentezésről van szó, persze az is benne van).

2012. szept. 16. 22:56
 8/8 anonim válasza:
2014. jan. 7. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!