Mostanság mik a vélemények a digi net-ről?
> Mostanság mik a vélemények a digi net-ről?
- Viszonylag stabil (a PPPoE kapcsolatnak nem szokása megszakadni, de néha pár másodpercre teljesen megáll az adatforgalom. Ez úgy hetente kétszer-háromszor szokott előfordulni).
- R*hadt gyors (nekem BaseNET csomagom van, a 40/20Mbps sávszélesség bőven megvan).
- Jó a ping (bix.hu 2-3ms).
- Nincs forgalmi korlát (a múlt hónapban nagyjából 5-6TByte adatforgalmat csináltam, nem szóltak egy rossz szót sem).
> BaseNET-et néztem ki 3700-ért, ez tényleg ilyen ilyen olcsó?
Tényleg.
És nincs hűségidő, nincs kéthavonta bedöglő kábel/optikai modem, nincs UPC-stílusú torrent korlátozás.
> Lehet, hogy váltás lesz akkor.
Szerintem mindenképpen próbáld ki. Mivel nincs hűségidő, ha nagyon sz*r könnyen lemondhatod.
Akkor ott valami más probléma lehet. Stabil 20 mbit több éve. Bár tényleg mostanában megáll fél percre a net, ami nem tudom mitől van. Eddig kb 3-4 szer volt.
nyugodtan rendeld meg sokkal jobb mint a UPC!
És a lényeg: itt kezdetek óta megy a digitális tv dekóder doboz nélkül! A upc idén vezette be a kártyát. addig meg a katasztrofális media box volt/van.
DIGI 1000× jobb és ez nem a reklám helye. UPC-m is volt.
Köszönöm.
Néztem a UPC-t is de ott meg szinte 0 a feltöltési sebesség és gyakran töltök fel dolgokat (és itt most nem feltétlen a torrentezésről van szó, persze az is benne van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!