Szültetek mostanság a MÁV kórházban? Érdekelnének jó és rossz vélemények egyaránt, kórtermek, orvosok, nővérek.
Szia!
2 hete szültem a MÁV-ban a pici fiunkat. :)
Az orvosommal és a szülésznőmmel maximálisan elégedett vagyok. 6 óra alatt megvolt a pöttöm, és ezt nekik köszönhetem. Minden rezdülésünkre odafigyeltek, és nagyon érezték mikor van szükségünk egy kis segítségre.
Alternatív szobában szültünk, midenre nyitottak voltak, még abban is segítettek hova tegye a párom a kamerát. :)
A szobák 3 ágyasak, ami nekem jó volt, mert aranyos szobatársaim voltak. De utolsó nap betoltak egy csajt, hát..., mit mondjak. Alig vártuk, hogy megkapjuk a zárójelentést a szobatársammal, és már húztuk is a csíkot.
A csecsemősök vegyesek, volt nagyon aranyos, és mufurc is, de alapjában nem panaszkodhatom. Ha kérdeztünk készségesen válaszoltak, és megmutattak mindent. Volt akit kérdezni sem kellett, odajött, hogy kell-e valamiben segíteni.
A kaja viszont borzalmas, én nem is ettem bent, mert a család ellátott bőven mindennel.
A szoba kultúrált, saját zuhanyzóval, wc-vel. Kicsit lehetne talán tágasabb, de nem vészes.
Én jó élményekkel távoztam, és a következő babát is ott szeretném szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!