Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vélemények a váci kórházról?...

Vélemények a váci kórházról? Szült ott mostanság valaki?

Figyelt kérdés

16+3 hetes vagyok, eddig úgy néz ki, hogy ott fogok szülni, ügyeleten.Minden érdekelne:)Apuka bent lehet-e?Általában normálisak a dokik, szülésznők?Van beöntés, gátmetszés?Akkor is vajúdhatok labdán mondjuk ha nincs fogadott dokim?

Mondjuk azt tudom, hogy a szülészetet nem rég újították fel, szóval remélem tényleg jó:)

2010. máj. 11. 18:58
 1/4 anonim válasza:
szia! én két hete szültem Vácon császáros voltam és fogadott orvosom volt. a szülészet szép, a szülésznők angyalok. csecsemős nővérek mindenben segítenek, osztályos nővérek is tündérek voltak pedig nem adtam senkinek semmit, csak a dokimnak neki is csak keveset.egyszóval én elégedett vagyok.
2010. máj. 12. 08:15
 2/4 A kérdező kommentje:
az szupi, köszi:)de akkor gondolom azért velem is normálisak lesznek, akárkihez kerülök, attól még hogy nincs dokim, ugye?
2010. máj. 12. 08:55
 3/4 anonim válasza:
szia előző vagyok. a szülőszoba szép, a szülészet maradt a régi az elég gáz állapotban van sajnos. ahogy írtam velem mindenki nagyon kedves volt pedig nem adtam senkinek semmit sajnos NEM TUDTAM adni.
2010. máj. 14. 09:33
 4/4 A kérdező kommentje:
oké, köszi a választ:)
2010. máj. 14. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!