Kistarcsai kórházról vélemények tapasztalatok? Esetleg augusztusban szül ott valaki?
Figyelt kérdés
Az EDA-hoz tényleg fel kell külön kérni anesztest?
Mennyi az ára?
2011. máj. 10. 13:10
1/2 anonim válasza:
Augusztusban szülök ott másodszor. Úgy hallottam, alapból nincs EDA, csak ha előre ledumálod az aneszteziológussal. Hogy mennyi az annyi, azt sajna nem tudom. A szülőszobák jók,kád, meg mindenféle van bent, amit én mondjuk nem tudtam használni(kád), mert elfolyt a vizem. A szülésznőm nagyon aranyos volt. Végül császár lett téraránytalanság miatt. Ott is mindenki normális volt. A csecsemősök nem sok vizet zavarnak, bár van egy idősebb csecsemősnővér, aki marha bunkó volt. Aztán volt egy szemüveges, aki nagyon sokat segített nekem a szoptatásnál. Szerintem válassz alapítványi szobát, ha van. 3-4 napra megéri, hogy nem kell kijárni a folyosóra fürdeni, WC-re, hanem bent van a szobában, ráadásul 2ágyas. Nem tudom, mennyi most az ára. 2009-ben 3000Ft volt (30% visszaigényelhető). Most itt valaki írta, hogy 5000Ft. Kicsit drasztikus emelésnek tartom, de idén is kérni fogom. (Bár, lehet, hogy nem ennyi). Kinél szülsz?
2/2 anonim válasza:
Nagyon pozitív a kórház, csak jót tudok róla írni. Egy éve szültem ott. A fogadott szülésznőm nagyon jó volt, a doki is, na ugyan Ő már azóta külföldön dolgozik. Nagyon szuperek a szülőszobák. Van kád, labda stb. Nekem nagyon bejött a kádba ellazulni. Az EDA-t úgy tudom nem nagyon szeretik erőltetni, ha szeretnél jó előre szólj! Nem tudom mennyi. Az alapítványi szoba 2 személyesnél 5000/éjszaka, 1 személyesnél 10000/éjszaka. Én 2 személyesbe voltam, annyi a hibája, hogy az ágy nagyon magas, a 6 személyesekbe sokkal jobb ágyak vannak. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!