Vélemények a Kistarcsai kórházról? Szült ott a közelmúltban valaki?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 11:38
1/5 anonim válasza:
Igen,katasztrófa,az orvosok undorító módon beszélnek és viselkednek,de van pár aranyos szülésznő,én egy tündérit fogtam ki,ha akarod megkeresem a nevét és elküldöm.A csecsemősökkel nem igazán volt dolgom,egyszer hagytam ott 15 percre,leakarta ugatni a fejem,de mosolyogva és kedvesen válaszoltam és beszéltem vele és a végén még ő kért elnézést.De azt a három napot ki lehet bírni és függ a te hozzáállásodtól is.Ott a nők nagy része eléggé "bunkó"módon viselkedik a nővérekkel,úgyhogy elég sok konfliktus volt(az én szobámról beszélek,ahol hatan voltunk),de személyesen nekem nem volt ,csak az egyik dokival,a nővérekkel kedvesen beszéltem és ők is igy válaszoltak nekem.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Dokim van, szülésznő az lesz aki bent lesz, mindenre nem futja.
Hát elég elkeserítő a helyzet, de majdcsak túlélem, ott lesz majd a pici babám:)
2011. ápr. 8. 11:56
3/5 anonim válasza:
Nekem jó élmény volt ott a szülés,nem volt konfliktusom senkivel,kedvesek voltak,a szülésznő is,dokim volt fogadott,a csecsemősnővérek is segítőkészek voltak,amikor gondom volt,mondjuk én 2 ágyasban voltam,szóval itt nyugisabb volt a helyzet, a 6 ágyasnál együtt a sok baba-mama biztos több a konfliktus.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is:)
2 ágyas mennyibe kerül, le kell előre foglalni, vagy hogyan működik?
2011. ápr. 8. 12:10
5/5 anonim válasza:
Első vagyok.A szülés nekem is jó élmény volt,megkértem a szülésznőt,ne hívja a dokit csak amikor már muszáj,mert nekem előtte nap be kellett feküdnöm,mert betöltöttem a 40. hetet,11-re mentem,3-kor lett készen a felvétel,este volt a vizsgálat és a doki úgy beszélt velem mintha azért feküdtem volna be,hogy ne kelljen házimunkát végeznem vagy esetleg piknikezni mentem volna,de leesett az álla,mikor hajnali 4-kor 5 perces fájásaim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!