Egy nagyon tudatlan tesz vesz kérés?
Nem ismerem azt az oldalt (hallottam már róla), de általában úgy megy az ilyen oldalakon, hogy vagy ki van írva azonnali ár, amin rögtön elviheted, vagy ki van írva a licit végének időpontja és célszerű a legvégén elkezdeni licitálni. Van ahol, ha az utolsó 5 percben licitálnak, akkor kitolódik a licit vége.
Amúgy minden ilyen oldalon van felhasználási útmutató. Miért nem olvasod el?
ha 600 ft-ot licitálsz, valószínüleg nem lesz a tiéd, mert még bőven jöhet rá licit.
ha még több nap mire lejár az aukció érdemes kivárni az utolsó pillanatot, illetve annyit megadni a licitben, amennyit maximum adnál érte.
pl. 500ft-on áll a kanapé, 100 ft a licitlépcső, tehát mindenki aki licitál 100 ft-tal emeli az árat, DE ha te mondjuk beírsz 3000 ft-ot, ugyanúgy 600 ft fog megjelenni, de a többieknek mindaddig az lesz olvasható, hogy te xy túllicitált, egészen addig, amíg el nem érik a 3000 ft-ot.
így még mindig nem biztos, hogy a tiéd, hiiszen yxz licitálhat rá 4000-t is.
Azé lesz akié a lejárat pillanatában a legmagasabb a licit.
Legegyszerűbb ha a max.licitem rublikába beírod azt az összeget amit maximum hajlandó lennél adni érte,amíg ezt az árat el nem érik addig te vagy a nyerő.Ha túllicitálnak kapsz emailt és tudsz újra licitálni.
Pl.max. adnál érte 15000-ret,beírod ezt más nem látja.Ha lejár az aukció és mondjuk te maradtál a nyertes,de a valós licit megáll mondjuk 12000-nél akkor annyiért viszed,nem a 15eFt-ért.
Én is így szoktam,beírom mennyi amit hajlandó vagyok kifizetni,ha ezt túl lépik én már nem teszek rá,mert az már nekem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!