Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy felnőtt, értelmes ember egy problémára kérdést keres itt, a fogamzásgátlás témakörben, miért kezdik el osztani az észt a tudatlan tinik?
Ez a Szerelem/szex témakör véleményem szerint tudatlan tinik gyülekezete. Az a legnagyobb problémájuk, hogy milyen óvszer való a péniszére... stb.
Amikor meg idejön egy valódi, igazi problémával küzködő ember lehurrigják mintha olyan okosak lennének.
Komolyan mondom már félek a fogamzásgátlásró kérdezni, mert nem kapok rá értelmes emberektől választ, csak 14 évesektől, merthogy azok járnak ide.
vannak azért értelmesebbek is, akik nem 14 évesek, csak kevesen. kikell szűrni, h kire érdemes hallgatni és kire nem. én igyekszem normális válaszokat adni, fogamzásgátlás témakörben mondhatjuk jártas vagyok :D
24L
Kikérem magamnak:)
Komolyabban véve. Én igyekszem normálisan válaszolgatni, de kérdezni nem fogok pont azért amiért te sem. A fogamzásgátlás téma meg egyszerűen katasztrófa:S Nem tudom hány abortusz van évente és hány 72 órás tablettát adnak ki, de az itteniek alapján rengeteget.
Szerintem kérdezz bátran csak szelektálj a válaszok között.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!