Hogyan lehet internetem?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy tanyára költözünk. Most kábelnetem van, ott tudok majd valahogy netezni?2012. szept. 2. 21:15
1/6 anonim válasza:
Persze. Ott is kell hogy legyen kábelesnet. De a mobilnet az 100% hogy működik tanyákon is.
2/6 A kérdező kommentje:
De a kábelnet kábelen jön...nem hiszem, hogy nekem majd 7km-re a várostól kivezetik, vagy igen? Akkor csak a mobilnet az egyetlen esélyem? Annál van korlátlan letöltés? Asszem, digitévénk lesz. Avval a parabolával nem lehet valahogy netezni is? (bocsi, ha hülye a kérdés, de nem értek ehhez egyáltalán)
2012. szept. 2. 21:27
3/6 anonim válasza:
Létezik internetes kapcsolat közvetlenül műholdról is, de az nem egy olcsó mulatság. Azt hiszem saját jeladó-vevő egységgel lehet kivitelezni.
4/6 anonim válasza:
ha tanyán digitévétek lesz,az egy parabola antennás dolog,csak a tévé jön be rajta,
műholdas nete nincs a diginek,
neked netezni csak a mobilnet maradt, mint lehetőség
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A mobilnetnél van korlátlan letöltés?
2012. szept. 3. 14:41
6/6 anonim válasza:
dehogyis, a mobilnet az nem korlátlan,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!