Mért szakad meg folyton az internetem?
T-home kiszolgálom van Gyenesdiásba lakom Keszthely, Hévíz környékén már 2,1 éve használom ezt a net kiszolgálót,a barátom mindig panaszkodót,hogy folyton megszakadj a nettje
kb 300métere lakunk egymástól,én meg nem értem,hogy nekem csak 3 havonta szokott megszakadni,de ma folyton megszakad reggel még nem csinálta de már délbe már délután gyakran olyan 1 óránkét 3 szor elégég zavar,ja meg ha valaki írná nem váltatom operációs rendszert xp-t használok sp3 jogtiszta Windowst,és most fel tennék pár kérdést
Meg tudom oldani a problémát?
Ha felhívom a kiszolgálót akkor mit tudnak tenni?
hallotam olyan dologról hogy router,azzal ingyen nethez tudok hozzá jutni?
Ha igen ahhoz gondolom kell wifi az asztali gépembe?
ha igen akkor működne egy ilyen usb wifi adapterrel?
"hallotam olyan dologról hogy router,azzal ingyen nethez tudok hozzá jutni?"
Dehogy tudsz, ez marhaság... Nézz utána megint, hogy mi is a router.
A szolgáltatónál kellene ezzel reklamálni, hátha.
"Wireless routers hook up to your standard Internet service and transmit that service via wireless signals that computers with wireless cards use to access to the Internet."
Kiemelem a lényeget: "hook up to your standard Internet service"
Nincs ingyen net, csak vezeték nélkül fogható a saját előfizetett neted.
Ez is csak egy erősebb USB-s wifi vevő.
Ha van a közeledben ingyenes wifi hozzáférés, akkor tudsz netezni, ha nincs, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!