Hogy lehet az, hogy ha Counter Strike Source házi szerót csinálok, folyton a rooter ip-jét írja ki? Mit kell tennem ahhoz, hogy az internetem ip-jét írja?
Az egy dolog, hogy a router IP-jét írja ki, de azt kívülről is elérheti bárki ha a portforward be van állítva.
Ha pl a géped IP-je 192.168.1.20 és te forwardolot a 27015 portot az IP-dre (emlékeim szerint ez a CS portja) akkor haverod vagy akárki otthonról a xxx.xxx.xxx.xxx:27015 IP-vel tud majd csatlakozni
Nem a port a gond,hanem valójában a netem ip-je xxx.xxx.xxx
és a run server-nél yyy.yyy.yyy-t dob ki,ezen kellene változtatni,hogy ne azt írja ki,mert így nem tudnak csatlakozni a szeróra.
teljesen rendben lesz, ha tudod azt az xxxxx ip-t mert azt kell megadnod annak, aki játszani akar és kész
ha így sem megy akkor nem css hanem Virtual server probléma és akkor irány a router portforward (első)
Kerestem portforwardot az én airlive wn-300 osra.
Sehol sem találtam.
csak egy google keresés
pedig nem is láttam még olyan routert
te meg nem találod meg a sajátodon?
Ez a wn-151ARM es router.
Nem egyezik az enyémmel.Teljesen különböző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!