Miért lassú az internetem? Miért szakad meg folyton? Miért méglassabb a torrent?
Sebességmérők mutatják, hogy a garantált 30 mbit töredékét éri csak el (ma lett beszerelve mégcsak a modem meg minden)
Torrent katasztrófa... néha felmegy többszáz kb/s-re (persze ez még mindig garantált alatt...) de aztán visszaugrik 0-ra és 1-2 kbs körül tölt.. de volt már olyan is, hogy stabilan 4 mb/s körül töltött, bár még ez is bőven a maximális 12mb/s alatt van... seeder van bőven, nem free oldal, utorrent titkosítva van...
plusz ezenfelül párpercenként megszakad a net (wifin jön, ha ez jelenthet valamit)
1.: Gondoltál már arra, hogy éjfélkor nem könnyű supportot találni? Esetleg... hülyegyerek.
2.: UPC-s vagyok :) Jelen pillanatban semmi nincs a laptop és a router között, de a mérések alapján itt is csak a hatod részét képes teljesíteni a maximálisnak, míg a garantált sávszél is nagyjából a negyede :) Tehát a garantált alatt vagyok
Hülyegyerekezd csak le azt, aki segíteni akar neked.
Tudnék segíteni, de egy bunkó parasztnak nehogy már csak jobb legyen.
nem lehet hogy 802.11b-re van beállitva WIFId a routeren?
mert akkor, ha felrakod g-re (ideális esetben n-re) megfog nőni a sávszéled.
ha meg azon van akkor passz...(talán a router lehet a lassu ha no-name)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!