Amikor torrent klienssel letöltök, nagyon sokszor megszakad az internetem, mit tegyek?
- UPC szolgáltató
- Netgear router
- Portforwading beállítva
- Utorrent kliens (titkosítás bekapcsolva)
- Feltöltéssel nincs gond, csak annyi hogy nagyon nem egyenletes a seed.
A routered mennyire melegszik?
Csak azért kérdezem mert nekem volt egy smc routerem ami ugyan ezt a hibát produkálta. Torrent nélkül tökéletesen működött a net, akkor is ha teljes sebességgel töltöttem mondjuk ftp-ről le, vagy fel.
Viszont amint elkezdtem torrentezni, 2-3 óránként megszakadt a kapcsolat, de volt hogy félóránként. Aztán megfogtam a routerem... Iszonyatosan melegedett, mert nem tudta kezelni a torrentkliens sok-sok le és feltöltési szálát.
Lecseréltem a routert, azóta nincs ilyen problémám.
Még úgy tudnád kideríteni, hogy a router a hibás, ha a netet ideiglenesen egyből a gépedre kötöd, és úgy probálsz torrentezni. Ha nem szakad ott jó pár órán keresztül sem, akkor a routert kell cserélned. Ha akkor is fennáll a hibajelenség, akkor a netszolgáltatódat kell vezgálnod.
Én nem használok routert, de pont ugyanez a problémám...
UPC + torrent --> leáll a net.
Időnként újraindul magától, de legtöbbször resetelem a modemet:(
Próbálkoztam már sávszélesség korlátozással, de nem ér semmit, PC-m meg gyakorlatilag másik már mint mikor elkezdte ezt, de semmi változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!