Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Diginet probléma? : új hardver

Diginet probléma? : új hardver

Figyelt kérdés
na szoval az a helyzet hogy uj gepem lett es valamiert nem tudok csatlakozni a diginethez. le is fotoztam a beallitasokat az eredeti gepen, ugyanazt megcsinaltam az ujon. felhasznaloneves, jelszavas net van beirtam mindent, de semmi. driver elvileg fel lett rakva. otlet? elore is koszonom!
2012. aug. 11. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm pont így járt.

A problémát a DIGI ügyfélszolgálata oldotta meg. Hívd fel őket!

A DIGI hálózata valahogy nem tolerálja a hálókártya változást. Valamit bütyköltek a túloldalon, és perceken belül lett net.

2012. aug. 11. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Vagy ha nem akarsz telefonálgatni, akkor a régi kártya MAC címét kellene használni.
2012. aug. 11. 21:04
 3/12 A kérdező kommentje:

lehet hogy az lesz hogy bemegyek a digisekhez

azert megkerdeznem hogy hova kell beirni ezt a mac cimet? es ha ujra lett rakva a win akor is meg lehet nezni?

2012. aug. 11. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Ügyfélszolgálat: 1272
2012. aug. 11. 21:47
 5/12 anonim ***** válasza:

A régi géped hálókártyájának MAC címét kellene kiolvasnod, (megvan még? működik?) és beírnod az új gép hálókártyájának tulajdonságainál.

Vagy Ügyfélszolgálat.

2012. aug. 11. 21:52
 6/12 A kérdező kommentje:
igen mukodik de honnan kellene kiolvasnom es hova beirni?
2012. aug. 11. 22:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Minden hálókártyának (integráltnak is) van egy "hexadecimális számsorozat, amellyel még a gyártás során látják el a hálózati kártyákat." Ez megváltoztatható, de azért írtam, hogy bízd az ügyfélszolgálatra, mert még magam sem csináltam ilyesmit.

A havernak öt percébe került, míg beállították. Persze most hétvége van, valószínűleg nincs bent szakember...

2012. aug. 12. 10:35
 8/12 anonim ***** válasza:

WIN7 alatt:

Vezérlőpult\Hálózati és megosztási központ\Helyi kapcsolat\Részletek itt található a fizikai cím.

Vezérlőpult\Hálózati és megosztási központ\Helyi kapcsolat\Tulajdonságok\Beállítás...\Speciális\Tulajdonság -> Network Adress -> Érték

Na ide kell elvileg beírni a régi gépedből kiolvasott fizikai címet.

Hangsúlyozom, hogy sosem csináltam élesben, ezért nem tudom biztosan működne-e.

Vannak továbbá erre a célra szolgáló segédprogramok (pl. Technitium MAC Address Changer v5 R3) és vannak akik a registryben állítgatnak ezt azt.

Na erre mondom én, hogy aki ennyire nem guru az ilyesmiben egyszerűbb, ha szakemberre bízza. Én nem vagyok az!

Nem ér annyit, hogy elállítasz valamit, aztán még nagyobb kár keletkezik, minthogy holnapig nem tudsz netezni...

Tudom hogy unalmas, de ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! RUF AN! Eincvejzíbencvej! Ruf an!

2012. aug. 12. 10:53
 9/12 A kérdező kommentje:
jah értem. akkor elsőnek digi ügyfélszolg.
2012. aug. 12. 11:00
 10/12 A kérdező kommentje:
mi az utolsó mondat??? németes voltam de azét ennyire nem vágom:D
2012. aug. 12. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!