Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet visszatérni a...

Hogyan lehet visszatérni a Mozilla Firefox egy régebbi verziójához?

Figyelt kérdés
Ma véletlenül frissítettem a Firefox legújabb verziójára, ami viszont nem tetszik többek között azért, mert itt már nem lehet több lapot egyszerre beletenni a könyvjelzők közé. Tudom, hogy ez gyorsabb meg minden, de nem tudok ezzel kibékülni, és szeretném visszahozni a 3.6-os verziót. Meg lehet ezt csinálni?

2012. jún. 27. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt letörlöd, letöltöd a 3.6-t és telepíted azt.
2012. jún. 27. 13:02
 2/11 A kérdező kommentje:
De ha ezt letörlöm, akkor először le kell mentenem a könyvjelzőket, majd Explorerrel letölteni a 3.6-osat? Van még más, ami elveszhet és amit érdemes lementeni?
2012. jún. 27. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem eltávolításnál rákérdez, hogy a mentett könyvjelzőket és beállításokat megtartsa-e.
2012. jún. 27. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Mozilla Firefox 13.0.1-ből visszalépni a 3.6-ba annyi, mint az atomkorból visszamenni az ókorba.

Amíg a Firefox eljutott a legfrissebb verzióig, addig rengeteg biztonsági rést befoltoztak, te most ezeket a réseket ki akarod nyitni, csak mert kényelmesebb volt valami egy ősrégi verzióban.

2012. jún. 27. 13:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy lesz ilyen válasz is... Igazából én a konkrét böngészésen kívül nem sok mindenre szoktam használni a böngészőt (nem nagyon használok testreszabást, alkalmazásokat, add-on-okat stb.), ezért nem nagyon szoktam észrevenni a verziószámok fejlettsége közti különbségeket. A könyvjelzőket viszont nagyon gyakran használom, és az egyszerre több lap könyvjelzőzése funkció nagyon hasznos volt számomra, ezért nem tudok kibékülni a jelenlegi helyzettel.

Egyébként lehet, hogy ki kellene próbálnom könyvjelzőprogramokat is. Nem tudnátok ajánlani valamilyen letölthető, fejlett könyvjelzős programot?

2012. jún. 27. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:

"nem nagyon szoktam észrevenni a verziószámok fejlettsége közti különbségeket"

Azt sosem fogod észrevenni, ha egy frissebb verzióban már nincs ott egy biztonsági rés, mert a létezéséről sem tudtál.

2012. jún. 27. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen egyszerre több lap könyvjelzővé tételéről beszélsz?

Ilyen funkció a 3.6-ban sincs benne. Kivéve ha letöltöd a Multiple Tab Handler kiegészítőt. (Ezzel még ki is lehet jelölni lapokat, ami hasznos. Más böngészőben hasonlót sem láttam.)

Alapból csak olyan jobb egérgombos menü van, hogy "Minden lap egy könyvjelzőbe...". Ez a 6.0-ban is benne van.

Én a Firefox 6.0.2 verziót használom. Sokkal jobb, mint a Google Chrome. A legújabb Firefoxra nem merek frissíteni, mert kitudja milyen baromságokat csináltak a fejlesztők (pl. kivették az "Előre" gombot). A 6.0 kialakítását teljes mértékben vissza lehet állítani a 3.6-oséra. A 3.6 óta kitörölt hasznos funkciókat is teljes mértékben vissza lehet rakni a 6.0-ba.

A legújabb Firefoxban már nem vagyok biztos, hogy ezt meg lehet csinálni.

2012. jún. 27. 16:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Az enyém a legfrissebb verzió és minden benne van - az előre (ugrás a következő oldalra) meg a vissza (ugrás az előző oldalra) gomb is.
2012. jún. 27. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Remélem igazad van, de hallottam olyan információt, hogy az előre gomb eltűnik, hogyha teljesen előreléptél. Korábban csak elhalványult, de elvileg már eltűnik.
2012. jún. 27. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Ennyi. [link]
2013. márc. 5. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!