Firefox mellet lehet Chrome-om is?
Figyelt kérdés
A kettő nem "zavarja" egymást?
Az értelmes válaszokat előre is köszi!
2012. jún. 25. 15:42
1/17 anonim válasza:
Persze... a böngészök száma nem befolyásol semmit
2/17 anonim válasza:
Minden további nélkül lehet több. Sőt, még futhatnak is egyszerre.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! :)
2012. jún. 25. 15:46
4/17 anonim válasza:
gond nélkül. nálam is ez a kettő megy, gyakran egyszerre sok-sok lappal.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Már azt használom! :D
2012. jún. 25. 16:13
6/17 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem!
A chrome web store-ban mit lehet csinálni?
Találtam olyat,hogy games,de nem tudok játszani velük.
Ilyenek vannak,hogy overview,details,reviews,related.
2012. jún. 25. 16:21
7/17 anonim válasza:
Lehet 2 de szerintem nincs értelme mivel +ba még ott az Internet Expoler a gépeden alapból szóval már 3 böngésző vana gépen.
A chrome webstoreban pedig témákat, kiegészítőket tölthetsz le a google chrome-hoz.
8/17 anonim válasza:
Nekem három böngészőm van, egyik se zavarja a másikat, a Thunderbird levelező miatt maradt a Firefox, mertazzal nyitja meg linkeket (végleg ki akartam dobni, onnan jött a Morph féreg!), Internet Explorer néha, alapértelmezett a Chrome.
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
akár lehet safari, chrome, firefox ,internetexplorer ,opera is a gépen nem zavarják egymást max lassu lesz a letoltési sebbeség miatt mindegyik megvan (portableba kivéve Internet E explorer8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!