A problémám igen egyszerű: semmilyen böngészővel nem tudok betölteni néhány oldalt (google, gmail, facebook, yahoo, neptun. ) Se chrome, se FF se IE, se opera nem tölti be a fönti oldalakat :O? Hogyhogy?
otthoni gép, tegnap húztam új win7-et, és megy szépen minden, mint a gép, kivéve az említett oldalakat.
Bocsánat, hogy nem voltam eléggé tiszta-korrekt a leírásban.
Köszönöm a segítséged!
1 kérdés ide hogy írogatsz ? gondolom másik gép.
ha másik gép akkor rendben
van a gépednek internet kapcsolata ? müködik a háló kártya
minden driver fent van ?
Én azt se tartom kizártnak, hogy buherált lemezről telepítettél, amiben beágyazott vírus van. Ez magyarázatot adhat arra, hogy telepítés után rögtön bajok vannak.
Persze ez nem biztos, az is lehet, hogy a szolgáltatód hibája.
Teendő: Linux live CD-ről indítsd el a gépet, és nézd meg, betölti-e az említett oldalakat. Ha nem, akkor menj a szolgáltatóhoz panaszkodni. Ha igen, akkor szerezz be egy érintetlen MSDN képet, és arról rakd újra a rendszert.
Mellékes teendő: Nézz szét a hosts fájlban, hogy ott le vannak-e tiltva ezek az oldalak. Ha igen, a tiltás eltávolítása csak akkor ér valamit, ha kideríted, hogyan tiltódtak le. (Pl. szülő vagy vírus által, haver viccelődik stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!