Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez milyen email cím? :"@yahoo....

Ez milyen email cím? :"@yahoo. Fr"

Figyelt kérdés
Állítólag társkeresőn megtalált egy eleféntcsontpari lány, és már egy ideje emailezünk szerintetek csak szivat valaki? De olyan fura az írása írja azt is, hogy egy fordító programot használ hogyí tudjon velem beszélgetni. Természetesen a @yahoo.fr előtt még van pár betű de azt nem írtam le. Lehetséges hogy tényleg olyan messziről írjon valaki Először egy társkeresőről írt nekem, aztán megadta nekem ezt a címet, hogy tudjunk beszélgetni.

2012. jún. 1. 08:10
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy robot vagy nem tom, de mindíg vannak bennük ugyanolyan szövegek. Ugyan azt írja. De már nem is válaszolok neki ennyi, meg egy bambi :)
2012. jún. 2. 19:23
 32/46 anonim ***** válasza:

Szerelmes nigger csaj??? Mese habbal.

Botnet hálózat is így keres áldozatokat, kémrobotokkal. Némelyikkel nemcsak leveleznek, hanem női hangon cseverésznek is. EZ egy KÉMROBOT. Tiltsd le, aztán futtass le Kasperskyt, remélem, nem fertőzték meg a gépedet.

[link]

Scams, magyarul internetes csalások

A csalások nagyon hasonlatosak az adathalászathoz, de ilyenkor nem a személyes adataink kifürkészése a támadók célja, hanem emberi érzéseink manipulálására (social engineering) építenek: szánalmat ébresztenek bennünk, vagy kapzsiságunkra alapoznak. Például majdnem minden természeti katasztrófa (földrengés, vihar, áradás, háború, éhínség) után megjelenik a csalási szándék állítólagos jótékony gyűjtések formájában. Van aztán a csalásoknak egy illetékekkel kapcsolatos csoportja (ezeket gyakran 419-es vagy nigériai típusnak is nevezik), amikor a csalók azzal kecsegtetnek, hogy nagy összegű pénzhez juthatunk, ha segítünk egy vagyont kimenekíteni valamilyen afrikai országból. Ezek a trükkök mindig arra épülnek, hogy megkérik az áldozatot, küldjön előlegbe az adminisztrációhoz egy kisebb összeget (ez lehet akár több ezer dollár is). Előfordulhat az is, hogy az adott országba utazó megtévesztett áldozatot egyszerűen elrabolják vagy megölik. A kevésbé szélsőséges csalási esetekben igen sok ember vesztett már el így sok ezer dollárt. Íme néhány jó tanács, hogyan kerülhetjük el az ilyen csalárd trükköket:

A jótékonysági intézmények csak olyan érdeklődőkkel veszik fel a kapcsolatot e-mailjeikben, akik ezt kifejezetten kérik (előzetesen külön kérték, illetve hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen levelet kaphassanak a szervezettől, ezt szakkifejezéssel Opted In-nek nevezik). A kéretlen, spam jellegű levelek szinte minden esetben csalások – és különösen katasztrófák, rendkívüli események után egészen hamar megjelennek.

Éljen bennünk egy egészséges gyanakvás! Az e-mail üzenetek lemásolják egy adott szervezet levélformátumát, grafikai elemeit, ezáltal szinte teljesen hitelesnek látszanak. Sok levél tartalmazza a katasztrófák áldozatainak tragikus történetét. Konkrét adományozási esetekben, ha kétségek merülnek fel, érdemes ellenőrizni az adott szervezet törvényességét egy erre alkalmas weboldalon:

[link]

Semmiképpen se kattintsunk a csaló levélben megadott linkekre! Ezek olyan eredetinek látszó adathalász webhelyekre vezethetnek, ahol begépelve személyes adatainkat az máris a bűnözők zsákmányává válik. A mondás szerint ingyen ebédet még soha senki nem evett. Ha valami túlságosan is kedvezőnek tűnik, éljünk a gyanúperrel, és legyünk óvatosak.

További csalásokkal kapcsolatos felvilágosító honlapok:

[link]

[link]

2012. jún. 3. 20:36
 33/46 anonim válasza:

Szia,

Láttam a profilját www.szivkuldi.hu

A profil nagyon vonzó.Én egy fordító és remélem megérted, tudsz írni angolul?

Én értékelem nyit a kapcsolatot Önnel, és remélem, hogy egy nagyszeru mérkozésen.

Én egy egyszeru hölgy 29 éves, én csak elkészült az orvosi egyetemen, mint a sebészeti orvos.

Szükségem van egy ember, aki oszinte, egyszeru és komoly a jövorol és a szeretet az élet.

Nem akarom, hogy valaki szakítani az én érzékeny szív.

Ha az egyik beszélek, nyugodtan el nekem közvetlenül e-mail címem:

gracei43@yahoo.fr

Köszönöm.

Grace

Én nem vagyok hazudozó.

Én nem vagyok gonosz.

Az országom nagykövetségébe tudod vinni a képeimet Magyarországon igazolni rólam.

Az utolsó kapcsolatom véget ért körülbelül egy évvel ezelőtt és azóta én nagyon gondos voltam, amikor

ez ezentúl odajön kapcsolatokhoz jöttem ennyire messzi reménykedő a legjobbakért.

A korkülönbségek vagy a közötti távolságok ellenére szeretetnek nincsenek határai és ha nekünk egy mélységünk

és egymás iránti őszinte érzéseink vannak, semmi nem állíthatja le a szeretetünket.

Azonfelül, szeretem a korod érettségét, mert a legtöbb fiatalember nem komoly és csak vágyik mókára.

Én nem vagyok itt hogy gúnyolódjak az érzelmeimen, NO vagyok.

Nekem szükségem van arra, hogy egy igaz ember szeressen és érdekel.

A jövőben oda fogok jönni hozzád.

Abbahagyja összehasonlítás engem tied hűtlen ex barátnők mert nekünk nincs semmink közös.

Nekem nincs semmim hogy bújjak el tőled, annyira nem érzem szabadnak magamat.

Hallgat, nem erőltetlek ebbe a kapcsolatba téged, mert a szeretet egy választás és nem egy kötelezettség, úgyhogy te szabad vagy bármilyen döntésen.

Hi ......,

Kösz a postádat.

Remélem, hogy te jó vagy.

Nagyon sajnálom, mivel a sikertelen kapcsolatod és én reméljük ezen keresztül a kapcsolaton keresztül, hogy az érzelmi erőt, örömet és békét fogod visszanyerni.

A nevem Grace Isufy.

Ivory partról vagyok.

Éppen orvosi doktorként végeztem az egyetemről, de nekem a háború miatt mozognom kellett az országomból Ghánába ott.

Most élek Ghánában.

Sebészi gyógyszert tanultam és remélem, hogy a jövőben nagy női doktor vagyok.

Én gyerekek nélkül vagyok egyetlen.

A hobbijaim éneklés, vakáció, úszás és halászat.

Nekem szükségem van arra, hogy egy az életemben levő ember elhelyezkedjen az életem többi részéért.

Nem tudom, hogy te vagy az álomemberem, akit keresek.

Nekem szükségem van egy olyan emberre, aki becsületes, romantikus, őszinte és törődő.

Neked vannak ezek a jellemzőid?

Mondj el többet nekem magadról és küldd a képeidet nekem.

Hi .....,

Kösz a postádat.

Remélem, hogy te jól vagy.

Nagyon sajnálom, mivel a sikertelen kapcsolatod és én reméljük ezen keresztül a kapcsolaton keresztül, hogy az érzelmi erőt, örömet és békét fogod visszanyerni.

A nevem Grace Isufy.

Ivory partról vagyok

Éppen orvosi doktorként végeztem az egyetemről, de nekem a háború miatt mozognom kellett az országomból Ghánába ott.

Most élek Ghánában.

Sebészi gyógyszert tanultam és remélem, hogy a jövőben nagy női doktor vagyok.

Én gyerekek nélkül vagyok egyetlen.

A hobbijaim éneklés, vakáció, úszás és halászat.Nekem szükségem van arra, hogy egy az életemben levő ember elhelyezkedjen az életem többi részéért.

Nem tudom, hogy te vagy az álomemberem, akit keresek.

Nekem szükségem van egy olyan emberre, aki becsületes, romantikus, őszinte és törődő.

Neked vannak ezek a jellemzőid?

Mondj el többet nekem magadról és küldd a képeidet nekem.

remélem, hogy te jól tevő vagy,

ahogy csinos öleléseket hozok

neked hogy fűszerezzelek téged,

fent ahogy olvasod ezt a postát.

Kösz a csinos bókokat és képeket,

én nagyon hízelgett vagyok és szépnek tűnsz.

Az apám egy évről a háború alatt meghalt az országomban mikor menekültünk Ghánába.

Végeztem Cocody egyeteméről Abidjanban.

A hivatalos nyelvünk francia, de iskolában tanultam meg az angolt.

orvosi főiskoláról fejeződött be ahogy egy szívbetegsebész és én dolgozni akarunk, de én vagyok még bevinni egy munkát itt Ghánába amíg a

jövő évig jóváhagyást kapok az egészségügyi tanácsból itt.

A legfontosabb van te.

Nekem szükségem van a szerető gondoskodásodra és szeretetedre.

Én átlag,nekem szükségem van arra, hogy értsd az érzéseimet, kielégítsd az érzelmi sóvárgásaimat és kezelj engem kedvel egy nő szereti, ha kezelik.

Megígérem, hogy boldoggá tenni foglak téged az életed többi részéért.

What's happening around you?

Mi te körüli esemény?

Jól,mi vagy afrikait enni vacsorára foutout hívott és felkérlek téged, hogy gyere velem vacsorázik.

I am looking forward to seeing you at dinner time.

Várom azt, hogy vacsoraidőnél látlak téged.

Ez a posta találkozhat veled jó feltételben.

Your angel,

Grace

Üdvözleteket és öleléseket hozok neked hogy meleget tartsak meg neked, ahogy olvasod ezt a postát.

Ezer köszönet a csinos compliments,infactnek nekem adod a képességet, hogy folytassák.

Ez szerencsétlen vacsorát szalasztottál el, ez nagyon finom volt.

Ne aggódj, mert amikor találkozunk, jó étkezéseket fogok előkészíteni neked.

smerni téged csinálta a különbség alotját bennem.

Mióta bejöttél az életembe, azt gondolom rólatok mind, hogy az idő és én nem tudunk várni arra a napra, amivel a szíveink találkozni fognak.

Én nagyon boldog leszek gyere oda hozzád és ha hajlandó vagy, hogy megkapsz engem, bérbe adsz engem, tudd annyira, hogy azonnal a vízumeljárásomért tudok folyamodni és tudlak tájékoztatni téged haladás.

A legjobbakat kívánom neked bókok amíg a szíveink találkoznak.

Kedves ......,

Csinos üdvözleteket és öleléseket hozok neked hogy fűszerezzelek téged, fent ahogy olvasod ezt a postát.

Nekem azt kell mondanom, hogy szeretem a nyíltságodat,

mert én szintén nagyon barátságos és nyitott személy vagyok és nagy lesz ott lenni valaki,

hogy szeressen téged körülöttem hogy a kedves jóindulatoddal védjen engem.

Nem aggódik, szeretettel meg fogunk mászni minden hegyet.

Épp mint te éppen nem tudok arra várni, hogy veled lehessek és bármikor olvastam a postádat tudom érezni a

csinos jelenlétedet minden körülöttem.

Köszi tied megkapni engem.

Elküld pénzt a vízumomért 82,000 ft forint és amint megkapom ezt a pénzt, amit azonnal alkalmazni fogok a vízumeljárásomért,

és tájékoztatlak téged haladás.

A legjobbakat kívánom neked bókok amíg a szíveink találkoznak és remélem, hogy ezek a csinos rózsák segítenek fűszerezni téged fent

amíg a szíveink találkoznak.

Nem kérlek meg téged, hogy küldj el pénzt a vízumomért.

Hagyd abba beszélés mint egy kicsi gyerek.

A korodnál neked érleltnek és felelősnek kellene lenned.

Azt akarod tőlem, hogy jöjjek oda hozzád és nem vagy szégyenkező, hogy azt mondod, hogy nem tudsz fizetni a vízumomért?

Soha nem láttam egy embert ahogy olcsó vagy gyenge.

A folyamatos háború miatt az országomban, ami nekem nincs, egy munka vagy bármilyen forrás a jövedelemre és rád olvashatja a nemzetközi híreket hogy tudja meg a helyzetet itt, magad.

Nagyon megsebezettnek érzem magamat, mert a postáidról eléred, hogy látsszon, mintha pénzt kérnék tőled vagy kényszerítenélek téged, hogy pénzt küldj nekem.

Ha ez a benyomás te, azután én vagyok sajnálkozó, hogy azt mondja, hogy te csináló vagy egy nagyon nagy

mistake,infact én jobban szeret idejössz, mert nem érzem kényelmes magamat benned miközben pénzt küldök nekem a vízumomért.

A szeretet egy választás és nem egy kötelezettség annyira, ha te nem vagy kényelmes velem, azután megengeded nekem, hogy tudjam ahelyett, hogy megpróbáljam elpazarolni az időmet.

Fel akarok tenni neked egy kérdést ' ha te volt a pozíciómban utazni fogsz hogy találkozz egy olyan emberrel, aki nem tud fizetni a vízumodért ?.

Én tanács abbahagyod összehasonlítás engem tied hűtlen ex barátnők mert nekünk nincs semmink közös.

Nekem nincs semmim hogy bújjak el tőled, annyira szabad infactet érezzek, az orvosi igazolásomat küldtem neked és az országom nagykövetségébe tudod vinni azt az országodban igazolni rólam.

Azonfelül, nem kérlek meg téged, hogy küldj pénzt nekem a vízumomért, mert a szeretet egy választás és nem egy kötelezettség és ha ez nem kényelmes neked, a legjobb dolog neked lesz hogy jöjjön ide.

Az angyalod,Grace.

na kinek ismerős a sztori xDDDDDDDD Én is találkoztam a hölgyeménnyel vagy idióta csávóval kinek hogy tetszik.

2012. jún. 18. 19:04
 34/46 anonim ***** válasza:
Mese habbal. Nem te kellesz ezeknek, hanem a soha nem létezett millió dollárjaid. Aki fehér, az gazdag szerintük. Ha nem csapták volna be az öreget, akkor téged is becsapott volna ez a nigger maffia... Ha pedig illegális bevándorló, akkor téged is börtönbe juttathat. Én lepattintanám örökre.
2012. jún. 18. 20:49
 35/46 anonim válasza:

Én is így jártam, vagyis még nem kunyerált, most írt a napokban, meg akar hívni vacsorázni:) "Well,we are having an african meal called ''foutou'' for dinner and I invite you to come have dinner with me.

I am looking forward to seeing you at dinner time." Majd írom neki, hogy elmegyek vacsorázni hozzá, ha kifizeti a repjegyet:D:D

2012. szept. 18. 14:43
 36/46 anonim ***** válasza:
Nekem is jött ilyen email, de beállítottam rá a spamszűrőt és töröltem. Ez most Bissau Guineából érkezett. Google fordítóval írták, már a megszólítás is jó: Drága kedves.
2012. szept. 18. 22:34
 37/46 Agytraktor válasza:

:D

Újból támad Grace!!!

Igaz találkoztam már tavaly az orosz változatával és az elsők között a yahoo.fr-es változatával is ... de most újból van és fel is van készülve,szórakoztató mondhatom :DDD ,kértem képeket és kaptam is,kértem pontos címet azt is kaptam :D igaz az nem volt azonos az ip címmel :D na de na akkor is,kicsit türelmesebb lett,na a lényeg két emailon is küld aztán vált , hkdbaaaj@hotmail.com rexzyaa@hotmail.com ,aztán drgi2016@hotmail.com ,na most Ghánához az égadta semmi köze sincs még a kontinensen se járt :D az illető és nem nő írogat,elég naivnak kell lenni ,hogy be...pja valaki vagy nincs szeme az olvasáshoz,a képek valóban szépek jó a csaj,kipróbáltam más mail címmel is ami nőre utal pl: lizigizi83@valami.com és mit ad jézus??? :DD jön a válasz egy mosolyra " :) " is! a külömbség most az,hogy a néhai fater lemarad :D túl drámai,tragikus a történet...

jó szórakozást mindenkinek! :D

2015. aug. 31. 20:19
 38/46 Karbonn válasza:

Nos ismét feltűnt a Doktornő! Grace ify aki minden európai férfibe szerelemes, és alig várja hogy találkozzon élete szerelmével, csak arra a fránya vízumra nincs elég pénze, és mindig a vége a nótának hogy pénzt kér kölcsön.

Nos egy ügyfelem hívta fel a figyelmemet a jelenségre. Szerencsétlen kliensüket sajnos bepalizta, és 300 eurót küldött neki. Aztán se nő se lé.

Tehát elfogadtam tőle a megbízást hogy esetleg nyomára bukkanjak vagy egyiknek vagy másiknak.

Most a szívküldi.hu társkeresőn vadászik áldozataira.

Tehát ott hoztam én is létre egy profilt. Nem is sokat kellett várni, és persze szinte az elsők között küldött üzenetet. Válaszolni a klepptttm@citromail.hu címre tudtam. Evvel az email címmel van felregisztrálva.

Szinte rögtön jött az újabb válasz ezúttal a drgi2016@hotmail.com címről érkezett a levél. Benne előjött a szokásos szöveg, hogy elefántcsontparton élt, ott járt egyetemre, és hogy meghalt szülés közben az anyja, az apja meg a háborúban. Ő meg szerencsétlen menekült most Ghánában él stb stb..

Sajnálkoztam a szerencsétlen sorsán, és felajánlottam a segítségem. Rögtön jött a mese a vízumról, és hogy 82000ft- ra van azonnal szüksége. Ez elengedhetetlen a vízumhoz. ( A legdrágább sengeni vízum is csupán 60 euró)

Kérdésemre, hogy melyik Európai nagykövetségen szeretné elindítania vízum kérelmet, nem érkezett válasz (Magyarországnak Ghánában nincs külképviselete). Ekkor felajánlottam neki, hogy meghívólevéllel el tudom neki intézni a vízumot, csak adja meg a személyes adatait. Felajánlottam neki, hogy repülőjegyet küldök a lakcímére. Belinkeltem neki a BÁV vonatkozó oldalát. Kitérő válasz érkezett.. Állítólag már folyamatban van a francia Nagykövetségen a vízumkérelme, csak a pénz hiányzik, és csak pár napja van hátra hogy befizesse, egyébként nem kap vízumot.

Erre ugyanúgy felajánlottam neki a lehetőséget. Jött a sértődött válasz hogy én nem veszem komolyan csak játszom vele és be akarom csapni. Mire felajánlottam neki hogy akkor a békesség kedvéért el fogom küldeni a pénzt. Viszont arra kértem hogy a feltétele bármilyen hivatalos irat másolata amivel bizonyítja, hogy valóban létező személy. Mire ő sajnos az iratai elégtek a háborúban. Mondtam akkor hogyan igényel vízumot. Mire megint jött a felháborodott válasz, és küldött egy elefántcsontparti igazolvány képét. Valamint egy egészségügyi végzettségről szóló bizonyítvány szerűséget az Abijam-i egyetemről.

Nos a bizonyítvány már startból hamisnak látszott ugyanis a néven kívül semmien azonosító adat nem szerepelt. Ilyen bizonyítvány sehol nincs a világon.

Az igazolványon ki volt fotoppozva a kép és a név, de az azonosító alapján rögtön rá találtam az egyik keresőn az eredetire. Az egy Miriam Kolonga nevű hölgy nevére szólt eredetileg.

Ekkor bocsánatot kértem tőle a kételkedésért, és azt írtam ha megadja a bankszámla adatait rögtön utalom a pénzt. Mondván hogy nincsen bankszámlája Western Unionon kérte a pénzt. A következő címet adta meg hozzá:

név; Grace Ify

cím; 112 Ring road

város; Accra

ország; Ghana

Ekkor kitöltöttem egy pénzküldési űrlapot, és elküldtem neki mintha úton lenne a pénz. A megadott címe egy helyi bank címe. Közben az egész beszélgetést, az email címeket, és a címekre bejelentkező számítógép IP címét elküldtem az interpol cyber bűnözéssel foglakozó osztályának, valamint a Ghánai rendőrségnek.

Majd mikor a rendőrség jelzett hogy vette a jelzést, és megköszöni. Ismét írtam a doktornőnek, hogy sms értesítést kaptam, hogy a pénz megérkezett, és fel lehet az adott dátumtól venni. Ugyanezt az értesítést a rendőrség is megkapta.

Nos azóta se kép se hang egyiktől sem. Egyelőre.

2015. szept. 28. 20:08
 39/46 joepappa válasza:

Nyugi Grace nem tűnt el :)

Épp kellemesen levelezünk. Már nagyon szegénynek érzi magát mert úgy tűnik ebből a rengeteg adományból sem telt egyszer sem vízumra :)

De mi jól érezzük magunkat :D

Persze én is megkaptam egy csatolt képet az igazolványról meg az orvosi végzettségéről meg némi 82 ezer forintos kis apró segítségről ;)

Vicces :) Ezek tényleg azt hiszik, hogy az emberek ilyen hülyék?

Nah mind1

Most írtam neki egy válasz levelet rá, csak mert mi ilyen jóban vagyunk :D idézem:

"Kedves Grace!

Mondtam, hogy elküldöm a pénzt, hogy hogyan oldom meg az legyen az én dolgom karakószörcsög.

Kefe marinba vagy ha velyikom akkor meg csak azért. De kérlek ne haragudj meg, de nem bírom tovább, szeretném látni a gyönyörű tested, látni kis rózsaszín puncikádat. Csak ennyit kérek cserébe. Ez nem olyan nagy dolog ugye?

Kérlek, könyörgöm csak pár pucér képet küldj, és a számlaszámodat.

Amúgy meg vagufo mert masikari fol hogyan vikor majadika :)

Nagyon szeretlek"

Hát most nagyon várom a választ :D

2015. okt. 9. 15:07
 40/46 anonim válasza:

Engem is megtalált, belém is szerelmes...

-------------------------------------------------------

"Azt akarom fedezni te télen.

Azt akarom tartani te hideg, nyáron.

Azt akarom, hogy a fény a sötétségben.

Azt akarom, hogy a csillag éjszaka.

Szeretem te

drgi2016"

"Szia!

Köszönöm a leveledet:

"Azt akarom fedezni te télen.

Azt akarom tartani te hideg, nyáron.

Azt akarom, hogy a fény a sötétségben.

Azt akarom, hogy a csillag éjszaka.

Szeretem te

drgi2016"

Profilomban pótoltam a hiányosságokat, most már van profilképem is.

Első körben írjál kérlek magadról.

szia."

"Szia,

Köszönöm a leveleket.

Remélem, jól van.

Én egy fordító és remélem megérted.

Szerelem nincs nyelve.

A szeretet nyelvén van a szíve.

Amikor találkozunk nektek angol és tanítani a nyelvet.

Én 30 éves.

Én az Elefántcsontparton.

Én most fejeztem az egyetemet, mint egy orvos, de el kellett költözni a hazámban, hogy Ghána a háború miatt is.

Az ország neve élek most Ghána

Tanultam sebészeti gyógyszert, és remélem, hogy egy nagy noi orvos a jövoben.

Én vagyok az egyetlen gyermek nélkül.

Hobbim énekel, nyaralás, fürdés és halászat.

Szükségem van egy férfi az életemben, hogy rendezze le az egész életem.

Nem tudom, ha álmomban férfi, akit keresek.

Szükségem van egy ember, aki oszinte, romantikus, oszinte és gondoskodó.

Van ezek a jellemzok?

Mesélj még magadról, és küld uj képeket."

Körülbelül ennyi volt a levelezés. A történet ismerős volt régebbről, akkor egy Linda Johnson nevű egyén próbálkozott ugyanezzel.

Bedobtam a SPAM mappába, illetve írtam az oldal üzemeltetőjének, hogy ha netán ismét lenne profilja az oldalon, akkor intézkedjen.

Elég naivnak kell lennie az embernek, hogy egy ilyent bevegyen!

2015. dec. 7. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!