Ez milyen email cím? :"@yahoo. Fr"
Fr. Franciaország, mégcsak nem is Afrikából érkezeik az átverés. Dehogy nő ez, pasas és egész bűnözői csoport van mögötte!
"Okos fekete becsapni buta gazdag fehér"!
Egy büdös szót se higgyél el belőle, ha az email-ben link van, nehogy megnyisd, ott lehet benne a trójai.
Semmiféle bombázó fekete csajról ne ábrándozz, azokban az országokban többnyire se írni, se olvasni nem tudnak, nemhogy értenének a számítógéphez. És ha muszlimok, akkor még inkább így van.
"áááhhháááá :D :D majd ha hülye leszek :D"
Látod hogy mégis vannak ilyen balf@szok..Szerintem addig ne küld el a pcsába amig nem kezd el "kunyerálni".Ha tévedünk akkor egy afrikai lányt szivatsz meg a semmiért :)
Ilyen?
Agtoopyy.yahoo.fr?
Akkor ez egy kémrobot (csajnak álcázva), valamelyik botnet hálózat keres áldozatokat, zombi lesz a géped!
legutóbb ezt írta :
Kedves .......a nevem,
Hozok nektek üdvözletét és ölelések, hogy mindig meleg, mint olvasod ezt a levelet.
Remélem jól vagy.
Nagyon köszönöm a kedves bókokat, infact adsz nekem erőt, hogy folytassa.
Ez sajnálatos elfelejtett vacsorát, nagyon finom volt.
Ne aggódjon, mert ha találkozunk fogom készíteni kellemes étkezés.
Az utolsó kapcsolata véget ért körülbelül egy évvel ezelőtt, és azóta is nagyon óvatos, amikor a kapcsolatokat ezért jöttem ilyen messzire a legjobbakat reméli.
Annak ellenére, hogy a köztünk lévő távolság, a szeretet nem távolságok, és ha van egy mély és őszinte érzelmeket táplál egymás semmi sem állíthatja meg a szeretet.
Fogok jönni, hogy veled a jövőben.
tudva azt tette csomó különbség bennem.
Mivel most jött az életembe, rád gondolok minden alkalommal, és alig várom a napot a szívünk találkozik.
Én nagyon boldog lesz, hogy hozzád, és ha hajlandó fogadni engem, hadd tudjam meg, hogy tudok alkalmazni a vízumom folyamat azonnal tájékoztatja Önt az elért haladást.
Azt szeretném, ha a legjobb bókokat, amíg szívünk találkozik.
Az angyal,
Grace
Mondjuk itt már ez a vízumos dolog kezd gyanússá válni majd kiderűl hogy drága meg minden az utazás is és hogy nem e tudnék neki segíteni :DD
Na akkor majd ellátom a baját ;)
Most jön az, hogy: "drága nagy vizum, téged akarok látni, te küldesz nekem pénzt repülőjegy, vizum, leszünk boldogok repülőtér".
Mint ezzel a kiskunhalasi nyugdijassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!