Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez milyen email cím? :"@yahoo....

Ez milyen email cím? :"@yahoo. Fr"

Figyelt kérdés
Állítólag társkeresőn megtalált egy eleféntcsontpari lány, és már egy ideje emailezünk szerintetek csak szivat valaki? De olyan fura az írása írja azt is, hogy egy fordító programot használ hogyí tudjon velem beszélgetni. Természetesen a @yahoo.fr előtt még van pár betű de azt nem írtam le. Lehetséges hogy tényleg olyan messziről írjon valaki Először egy társkeresőről írt nekem, aztán megadta nekem ezt a címet, hogy tudjunk beszélgetni.

2012. jún. 1. 08:10
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Kedves ......a nevem,

Hozok nektek szép köszöntéseket és ölelések és vértezze fel, mint te olvasod ezt a levelet.

Remélem jól vagy.

Azt kell mondanom, tetszik a nyitottságot, mert én egy nagyon barátságos és nyitott ember, és ez túl nagy lesz, hogy valaki, mint te körülöttem, hogy megvédje nekem a szerető kedvességet.

Akárcsak te, én alig várom, hogy legyen veled, és bármikor Olvastam a mail érzem a jelenlétét szép körülöttem.

Köszönöm a szándékát, hogy fogadni.

Küld pénzt az én vízum 82.000 FT forint és amint megkapja ezt a pénzt fogom alkalmazni a vízumom folyamat azonnal tájékoztatja Önt az elért haladást.

Azt szeretném, ha a legjobb bókokat, amíg szívünk találkozni és remélem, ezek a gyönyörű rózsák segítségre van fűszer-ig megfeleljen a szívünkbe.

Az angyal,

Grace

Ahogy mondod :D :D most jött nemrég hát be**arás 82000Ft aztán majd tájékoztat a következőről :D Nagy ló****t neki nah most még szórakozok vele azért is egy kicsit ;)

2012. jún. 1. 22:59
 22/46 anonim ***** válasza:

Soha nem látott, nem is találkoztatok és ennyire szerelmes lenne beléd?! Nehogy már elhidd. Ez ugyanaz, mint amikor a gazdag magyar szülők lányának egy jóképű roma srác nagyon nagy szerelmet hazudik, elcsalja otthonról, kiscsaj kirabolja a szüleit, mindent elvisz, aztán még be is törnek. Amikor nincs több pénz, kiscsajt kidobják az utcára prostinak. Ha nem akar, összeverik és kirabolják.

Végül eladják külföldre "dolgozni".

2012. jún. 1. 23:01
 23/46 anonim ***** válasza:

22 42-es vagyok: na kinek lett igaza? Megjött a kunyorálás!

Ezek azt hiszik, minden fehér kőgazdag, fogalmuk sincs, hogy mi nem vagyunk azok.

2012. jún. 1. 23:06
 24/46 A kérdező kommentje:
Hát jah lehúllt a lepel :D majd most megkérdezem tőle hogy savanyú e a szőlő :D :D Semmiféle pénzt nem utalok senkinek amúgy is motorra gyűjtük de ez már egy másik téma.:)Úr isten ha belegondolok szerencsétlen öreggel mit leművelhettek hát az ész megáll. Sajnálom szegényt.
2012. jún. 1. 23:39
 25/46 A kérdező kommentje:

a válaszom neki :D :D

Kedves Grace szereted a szőlőt? és a savanyú szőlőt? Ó igen biztosan szereted igaz?

Mert most úgy fog állni a szád mint aki savanyúszőlőt evett

Nem utalok neked semmiféle pénzt tényleg ilyen hülyének nézel?

dolgozz meg tisztességesen a pénzért én is azt teszem.

Te egy csaló vagy. Pénzt akarsz zsákmányolni igaz? utána meg majd az útlevél 2 millió Én várlak, te meg sehol mi? Boldogan elsétálnál a pénzemmel. muhahahahaha

Szia drága Szerelmem ég veled légy jó és vigyázz magadra.

Remélem az üzenetem felvértezett és felmelegített :DDDD

Szia

2012. jún. 1. 23:59
 26/46 A kérdező kommentje:
Jó is hogy megoldódott ez az ügy legalább ha majd mást akarnak csőbehúzni, akkor itt lesz ez a kérdés kiírva a nagy titkokkal bárki szerezhet infót az ilyen "bestiákról" :D ;)
2012. jún. 2. 00:01
 27/46 A kérdező kommentje:

Amúgy egy motorra teszegetek félre már lassan 5 hónapja és már nem is kell hozzá sok és veszek is egy 250-est :)

Elhihetitek én aztán tisztességes kemény melót végzek.

2012. jún. 2. 00:03
 28/46 anonim ***** válasza:

Nem más ez, mint a "nigériai csalás" újabb változata.

Én keményebben fogalmaztam volna, kb. így:

"Elmész te nigger ringyó (ha ugyan egyáltalán nő vagy) a fenébe, miért gondoljátok, hogy aki fehér, az mind gazdag és könnyen becsapható? Mi itt elég szerényen élünk, lassan úgy, mint ti ott. Nem akarok rólad többé hallani, ott rohadj meg, ahol most vagy".

2012. jún. 2. 14:48
 29/46 A kérdező kommentje:

Most meg ezt írta de kezdek kiakadni szerintem egyszerűen nem írok neki enyi k**ja be. Meg kűldött egy képet az orvosi papírjáról. Nagyon rafinált.

Szia,

Köszönöm a levelet.

Remélem jól vagy.

Ti vakok vagytok, a képet nem küldött engem.

Szükséged van egy szem üveg.

Ne beszélj, mint egy kisgyerek.

A te korodban meg kell érett és felelősségteljes.

Azt akarod, hogy menjek veled, és te nem szégyellik azt mondani, hogy nem tudod fizetni a vízumom?

Még sohasem láttam olyan legény, mint olcsó, vagy gyenge.

Miatt zajló háború hazámban nekem nincs munkát vagy bármilyen jövedelem-és el tudja olvasni a nemzetközi hírek, hogy megtudja, a helyzet itt magad.

Úgy érzem, nagyon fájt, mert a leveleit, akkor hogy úgy tűnik, mintha én könyörög pénzért vagy kényszerítve, hogy küldjenek pénzt.

Ha ez a benyomása van, akkor sajnálom, hogy mondod, hogy egy nagyon nagy

tévedés, én inkább infact jöttél ide, mert nem érzem magam kényelmesen az Ön küldött nekem pénzt a vízumom.

A szerelem egy választás, és nem kötelezettség, így ha nem kényelmes velem, akkor tudassa velem, ahelyett, hogy pazarolni az időmet.

Azt szeretném megkérdezni, hogy egy kérdést'' ha te lennél az én helyzetemben is utazik, hogy kielégítse a férfi, aki nem tudja fizetni a vízum? ".

Azt tanácsolom, ne nekem, hogy összehasonlítjuk a hűtlen ex lányokkal, mert nincs semmi közös.

Nincs mit rejteni tőled, úgyhogy nyugodtan infact, küldtem neked orvosi igazolást, és akkor vegye be a hazám követségi az Ön országában, hogy ellenőrizze rólam.

Sőt, én nem könyörög, hogy küldjenek pénzt a vízumom, mert a szeretet egy választás, és nem kötelezettség, és ha ez nem megfelelő számodra, a legjobb dolog lesz az Ön számára, hogy jöjjön ide.

2012. jún. 2. 19:17
 30/46 A kérdező kommentje:

Előző válaszolónak :

Én is keményebben akartam fogalmazni de úgy látszik nem értenek, vagy nem ért a szép szóból.

Még jó hogy vagytok ti, akik fölvilágosítottatok erről az egészről. Nagyon köszönöm örök hálám.

2012. jún. 2. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!