Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörték a Gmail-fiókom?

Feltörték a Gmail-fiókom?

Figyelt kérdés

Ma reggel jött az alább látható e-mail (aztán nem is tudtam belépni, de a mobilomra küldtek egy kódot, és így meg tudtam változtatni a jelszót egy nehezebbre):

"Kedves [én]!

Valaki nemrég megpróbált bejelentkezni az Ön Google Fiókjába. A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:

2012.05.09. 8:05 GMT

IP-cím: 175.182.53.204

Hely: Kaohsiung, Kínai Köztársaság

Ha nem ismeri fel ezt a bejelentkezési kísérletet, akkor lehet, hogy valaki más próbált meg hozzáférni fiókjához. Javasoljuk, hogy azonnal jelentkezzen be a fiókjába, és állítsa vissza a jelszót. Ennek módját a [link] címen olvashatja el.

Üdvözlettel:

A Google Fiók csapata

ˆ 2012 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Ezt a kötelező szolgálati közlemény e-mailt azért kapta, hogy tájékoztassuk a Google Fiókjában vagy termékében bekövetkezett változásokról."

Utánanéztem, és valaki más is kapott ilyet: [link]

2012. máj. 9. 14:39
 1/5 Csiß ***** válasza:

szerintem nem tortek fel,csak probaltak.gondolom eszlelte a google rendszere hogy nem a megszokott ip tatomanybol szeretett volna valaki bejelentkeyni,es zaroltak a fiokot.

/bocs az ekezetek miatt de az most nincs ;P /

2012. máj. 9. 14:46
 2/5 Csiß ***** válasza:
tartomanybol*
2012. máj. 9. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Az emberek nem tudnak olvasni?

'A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához.'

'megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen, aki megpróbál hozzáférést szerezni'

'megakadályoztuk'

'megpróbál'

Nem, nem törték fel, csak be akartak jelentkezni.

2012. máj. 9. 18:05
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor: miért akartak bejelentkezni?
2012. máj. 9. 20:58
 5/5 Csiß ***** válasza:
nekem is zárták már le az accom.nem kell nagy ügyet csinálni ebböl :) lehet elgépelte a mail címét az illető.majd akkor parázz ha azt küldik hogy be is lépett az emberke a fiókodba :P
2012. máj. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!