Gmail fiókomat feltörték volna?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma a gmail fiókom az alábbi üzenetet küldte nekem:
"Figyelmeztetés: A fiókjához valószínűleg ebből az országból fértek hozzá: Kína (ny.adsl:125.45.105.112)"
Az üzenet egy piros keretben volt és nem igazán vágom, hogy akkor most ez mit is jelent. Valaki feltörte volna a postafiókom? Igaz, hogy jelszót változtattam rögtön, de nem tudom, hogy ez mennyire lesz hatásos. Valaki kapott már hasonló üzenetet?
2010. okt. 21. 20:29
1/10 anonim válasza:
Azonnal változtass jelszót amíg tudsz mert később cseszheted. A kínaiak mindent megtalálnak. Továbbá javaslom, hogy a biztonsági kérdésre adott választ cseréld le egy olyanra mit nem tudnak kitalálni.
2/10 anonim válasza:
Első: Kíváncsiságból küldj róla screenshotot. Ilyet se mindig lát az ember.
3/10 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a választ! Itt van a kép a történtekről:
A gondom az, hogy számomra ez a legfőbb email alkalmazásom, van egy másik is, de ez a legfontosabb, rengeteg regisztrációm ide van küldve, szóval nagy gáz lenne ha ez elveszne:
2010. okt. 21. 20:37
4/10 A kérdező kommentje:
Jah és egy külön üzenetet is kaptam a gmailtól, ami ugye azt tartalmazta, hogy "Figyelmeztetés: A fiókjához valószínűleg ebből az országból fértek hozzá: Kína (ny.adsl:125.45.105.112)"... azt már mondjuk bezártam és nem tudtam róla képet készíteni, de remélem a fentebbi megteszi.
2010. okt. 21. 20:38
5/10 anonim válasza:
saját IP-d azért kitörölhetted volna, valami hülye biztos neki fog állni dosoli...
6/10 anonim válasza:
Ezt a tevékenység menüt honnan lehet elővarázsolni a gmailben?
7/10 anonim válasza:
Webes Gmail: a postafiók legalján megtalálod. Egyébként lépj be úgy a postafiókodba, hogy "elfelejtett jelszó", aztán jelszó megváltoztatása. Állíts be hozzá Service Accountot.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat! Az ip címemet tényleg kitörölhettem volna, de dinamikus címem van, szóval talán nem lesz probléma.
2010. okt. 22. 00:18
10/10 A kérdező kommentje:
Mm. hogy honnan valósi vagyok-e? Vagy ez mire vonatkozott? Egyébként nem ott lakom. :)
2010. okt. 23. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!