Mit tudok tenni ha feltörték a postafiókomat de a gmail le se sz*rja?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 22:31
1/9 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha lešzarták volna a postafiókodat, de a gmail fel se törölné.
Semmit nem tehetsz. Mindenki maga felel a jelszava biztonságáért, ahogy azért is, hogy közösségi területen (iskola, könyvtár) ne zárja csak úgy be a böngészőt, anélkül, hogy a kilépés gombot használnád.
Ilyenkor új e-mail cím létrehozása, minden ismerősöd értesítése.
Legközelebb válassz nehezen feltörhető jelszavat, legalább 12-14 karakter hosszú, kis és nagy betű egyszerre, ahogy szám és pár szimbólum sem árt ha szerepel. Jó ötlet lehet például L33T írásban valami rövidebb idézet, mert azt még könnyen meg is jegyzed.
2/9 A kérdező kommentje:
hát igazából nem követtem el semmi ilyesmit :s
2010. nov. 22. 00:15
3/9 A kérdező kommentje:
sikerült megoldani:) gmail küldött vmi kódot smsben amivel be tudtam lépni
2010. nov. 22. 00:28
4/9 anonim válasza:
Jelszóváltoztatás, és a biztonsági kérdés-válasz megváltoztatása.
5/9 A kérdező kommentje:
igen már változtattam,ellenőrző kérdés itt nem volt,ez nem olyan probléma volt
2010. nov. 22. 11:44
6/9 anonim válasza:
Tehát, ha jól értjük... egyedül annyit kellett volna tenned, hogy rákattints arra a gombra, hogy "Elfelejtettem a jelszavam", de te inkább jöttél ide lešzarozni a gmailt?
7/9 A kérdező kommentje:
nem,nem annyit kellett tennem,rosszul érted sajnos
2010. nov. 24. 08:30
8/9 anonim válasza:
Szia.Megkérdezhetem, hogy mennyi idő után kaptad meg a kódot?Velem is hasonló a helyzet, nem enged belépni, mert valami külföldi szerverről beléptek, és azóta nem tudok semmit se csinálni.Kértem én is kódot, de már 4 napja semmi sem jött..
9/9 A kérdező kommentje:
azonnal megjött ahogy elküldtem az smsmt,sztem neked is az a baj h rosszul írtad be a mobilszámodat az a +36 nem kell,már nem emlékszem hogy én hogy írtam de próbálgasd addig amíg nem jó
2010. dec. 9. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!