Feltörték a Gmail-em!?
Az a gond, hogy ma délután feltörték a gmail fiókomat, és megváltoztatták a jelszavam ott is, és a facebook-on is.
Sajnos én hülye kint hagytam az email címem láthatónak, másodlagos email-t pedig b*sztam írni ..
Még így van rá esély, hogy valahogy esetleg vagy beszüntessem az adatlapot, vagy sikerüljön a jelszót megváltoztatni?
Írj a supportnak (mind 2 helyen), de ezt megszívtad...
EZÉRT kell rendes jelszavakat használni, főleg egy email címnél. Örülj, ha csak a facebookodat szerezték így még meg....
(Mert ha másé a címed, minden oldalra be fognak tudni lépni, ahova ezzel a címmel reggeltél.)
Ne is mond. Semmit nem tudok kitörölni.. De szerencsére a fontosabb dolgok egy másik email címen voltak..
Ez csak a fb-hez volt meg ha jól emlékszem 2 webshop-hoz.
De ha rendelést adnak le, akkor max majd írok a honlap szerkesztőinek hogy mi volt és hogy töröljék a regisztrációmat stb.. :/
Egyébként azóta már rájöttem hogy ki volt.
Nem is hagyom annyiban, fel fogom jelenteni. Az illető többször is menőzött vele hogy ilyen olyan programja van mindenki gépét felszokta törni, meg blabla.
És a pár héttel ezelőtt elküldtem a francba, nem akartam vele randizni mert nem volt már szimpatikus..
És gondolom berágott és ezért csinálta.
Szóval, indok megvan. Személy megvan, és naplózott beszélgetéseim is vannak..
Ezzel ki fognak röhögni a rendőrök..?
"Az illető többször is menőzött vele hogy ilyen olyan programja van mindenki gépét felszokta törni"
Perszeeeee, van egy univerzális "törés" gomb benne biztos.
Az ilyeneknek csak a szája nagy...
Aki komolyan foglalkozik ilyenekkel, az nem híreszteli.
Amúgy nem röhögnek ki, illetve nem kéne nekik, de amíg nem tesz "komolyabb" kárt, nem valószínű, hogy megbüntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!