Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ennek lehetnek következményei?

Ennek lehetnek következményei?

Figyelt kérdés

Azt hiszem a videó,és a kérdés is magáért beszél.

http://www.youtube.com/watch?v=CvGNAy_hjYM&feature=related

Nem igazán szeretnék cheatelni,de ha valami súlyosabb dolog is lehet ebből,akkor meg ki van zárva...

2012. ápr. 22. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ez egy jól összetákolt játék, akkor valószínű irreálisan rövid idő alatt fejlődés miatt figyelmeztetik a Gm-eket, vagy akármi is van benne, hogy nézzenek rád, vagy rosszabb esetben automatikusan bannolnak. Én szerintem ne cheatelj, sokkal nagyobb öröm egy játékban, ha saját tudásodból és szabadidődből szerzed meg a dolgokat. Én csak single játékokban csaltam eddig, de elég hamar ráuntam csalással, hát te tudod, én csak leírtam a véleményem.
2012. ápr. 22. 01:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon szeretnék cheatelni,de egyszerűen a játék egy bazinagy része csak andermanttal élvezhető ki...De ha mégis cheatelnék,akkor legfeljebb az történhet,hogy bannolnak?
2012. ápr. 22. 09:03
 3/5 A kérdező kommentje:
És mondjuk a szabadidős dolog amit mondtál,az sem érvényesülhet be,mivel hétköznap egyáltalán be sem tudom kapcsolni a gépet(ezt úgy képzeld el,hogy tényleg nem).
2012. ápr. 22. 09:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Még válaszokat kérnék!
2012. ápr. 22. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgyis kitiltanak ha használod, nem úszhatod meg, felesleges is próbálkozni, akkor meg majd azért jössz ide, hogy hogy tudnád visszaszerezni, hagyd, játssz tisztességesen!
2012. máj. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!