Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki leírná pontosan hogy...

Valaki leírná pontosan hogy hogyan kell eBay-en vásárolni?

Figyelt kérdés
ha lehet pontosan minden lépést, és hogy mire lesz szükségem

2012. márc. 30. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
PayPal -od már van?
2012. márc. 30. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
nem, még be se vagyok regisztrálva csak hogy pontosan tudjam ,mert ha valami fizetős van akkor inkább lehet hogy olcsóbban kijövök ha MO-n veszem meg
2012. márc. 30. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig annyit fizettem, ami ott ki volt írva...

Még soha nem volt plusz költségem. 2x rendeltem külföldről és mindegyik dolog 1 héten belül megérkezett.

Annyi az elmélete az egésznek, hogy kell egy ebay fiók és egy paypal fiók. Paypal-al fogsz fizetni. Paypal egyenleget többféle módon lehet szerezni. Régen lehetett utalással is, ha jól tudom. De célszerű egy külön bankártya a netes rendeléskhez és akkor azt kell megadni.

Célszerű a nyelvtudás is, hogy ha gond van. Sok nyugati cégnél az a szokás, hogy ha nem kapsz meg valamit, akkor újra küldik neked.

Ez tudom most nem sokat segített neked, de gondolom írok 1-2 pozitív élményt is. Én elég sokat elszarakodtam a berigsztrációval. Jól utána kell nézni, de most sajnos már nincs erőm rá.

2012. márc. 30. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:
mer én most szeretnék venni egy fejhallgatót ami magyarországon 20 ezer,de itt meg tudnám venni kb 4-5 ezerért
2012. márc. 30. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:

na szóval olvasgattam utánna és ezt fogtam fel belőle:

beregisztrálok

létrehozok valami paypal fiókot és arra küldök pénzt a bankkártyámmal

licitálok az árura

Nah eddig felfogtam, és ezután mit kéne majd csinálnom?

2012. márc. 30. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ketfele modon lehet vasarolni az eBayen, a licites es a buy it now. A licitesnel licitalni kell, ha valaki nagyon akarja, akkor akar tobbszoroset is hajlando fizetni valami cuccert. A buy it now termeknel ott van a fix osszeg mennyibe kerul.

Ha a fulhallgato licites, akkor gondold meg neked mennyit er meg. Ezt az osszeget allitsd be max licitnek. Vagyis te ennel tobbet nem fogsz erte fizetni, de ha valaki ennel tobbet iger, akkor ove a fules. Ennel csak az a gond, hogy mikor ott ulsz a licit utolso perceiben, es latod, hogy valaki tobbet ajanlott a fuleseret, es te beleszerettel a fulesbe, akkor hajlando vagy a vasarlas heveben tullicitalni, es a vegen lehet hogy tobbet koltesz ra, mintha boltban venned.

Ha buy it now van, akkor kattints a buy it now gombra es tied a cucc. A kovetkezo oldalakon pedig a pay now gombra kattintva kifizetheted a cuccot, persze ehhez elobb kell lennie paypalodnak.

2012. márc. 31. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!