Szokott valaki Ebay-en vásárolni?
Szia!
Az angolrol szoktam rendelni,nagyon szeretem,mert rettento jo cuccokat lehet kifogni 1-2 fontert!
A postakoltseg valtozo(meret,suly)...de meg igy is megeri.Mondjuk nem csak baba holmikat vettem,hanem markas taskat,telefont,stb...nagyon szeretem a rendszer megbizhatosagat(pontos leiras,vasarlo vedelme).Mi erdekel meg?
Én is az angolon szoktam (nem is tudok németül, szóval az nekem eleve kiesik) és szerintem nagyon megéri.
Azt, hogy küldenek-e külföldre, mindig feltüntetik, szóval ez nem utólagos meglepi.
Én főleg táskákat, kozmetikumokat, kiegészítőket, felsőruházatot szoktam venni, meg kétszer vettem cipőt, csak az angol méretemmel kicsit gondban vagyok, az mindig fejtörést okoz.
De amúgy volt, hogy vettem pl. 10 pár műszempillát 400 forintért és ebben a posta is benne volt :D Itthon meg 2 pár egy ezres körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!