Ebay-en hogy lehet vásárolni (a licitálás érdekel, mire kell odafigyelni stb. )? Fix áron szoktam vásárolni, de még sosem licitáltam.
Leírom egy példával:
Van pl egy pendriver 5 usd. 3 óra van hátra. Te beírsz 10 usd-t amit maximum adnál érte. Az ebay ki fogja írni, hogy oké elfogadta, bennvagy 6 dollárral. Tehát nem annyit ad meg amennyit beírtál, hanem törekszik, hogy minél olcsóbban vidd el. Valaki rálicitál, 7-el, neki kiírja rögtön, hogy túl lett licitálva 8-al (mert te ugye 10-et írtál be) és még mindig te vagy a nyertes. Ha 11-et írnak be, akkor viszont már ő a nyertes.
Ma én is licitáltam...viszont egy nullával többet irtam be :/
nem figyeltem és lenyomtam.
Ilyenkor mi van?
Irjak az eladónak?
igen, írjál neki hogy bocsi elírtam az összeget, megtennéd hogy törlöd a licitet? vagy vmi hasonlót.
kivéve ha nagy valószínűséggel túllépik a licitedet, akkor nem érdekes.. (pl tegyük fel hogy 100 Ft-ot akartál írni de 1000 lett belőle. de egy olyan dologra licitáltál ami biztosan többért fog elkelni a végén. akkor egyszerűen nem te nyernéd a licitet és nem történik semmi)
Az a baj hogy nem forintra licitáltam hanem fontra!
17 helyett ment 170 :)
De megirtam az eladónak hogy sorry de ez van...nem problémázott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!