Tikteket ez nem idegesítene?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy filmet a letitbit-ről. 1,72 GB. Azaz letöltöttem volna. Éjféltől egészen hajnali 6 óráig küszködtem vele. 50 kb/s-el töltötte végig. (Máshol nem volt meg a film.) És ez mindenképpen kellett. Viszont nem a legjobb minőségű. Hajnali 2 órakkor megfájdult a fejem, ezért lefeküdtem. A monitor be volt kapcsolva, hogy lássam, nem-e szakad meg a letöltés. Mert ennél a tárhelynél szokta ezt csinálni. Mivel akkora fény volt emiatt, mint reggel, gondoltam, kikapcsolom a monitort. Töltötte tovább. De a letöltést fennthagytam az asztalon (Firefox külön letöltő). Nem "dobtam" le a tálcára. Hajnali hat órakkor bekapcsolom. Akrva! Látom letöltötte: 1,3 GB-ot. Kb 400 mb a vége nem jött le. (Úgy 20 perc) A legjobb rész. 6 óra küszködés a semmiért. Szidtam is az anyját, istent, meg amelyik kitalálta, hogy erre teszi fel, rendesen. Mérgemben elszívtam egymás után 5 szál cigit. Legszívesebben ezt a r*hadt Letitbit-et feljelenteném a DMCA-nak.2012. márc. 12. 06:21
1/8 A kérdező kommentje:
Ha meg bekapcsolom a gépet és magára hagyom. Elmegyek otthonról. Rittig, hogy akkor is megszakad. Vagy áramkimaradás (1 mp), vagy direkt csinálja.
2012. márc. 12. 06:26
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval erre való a cigaretta: Feszültséglevezetésnek. Mert ha nem lett volna kéznél. Széttörtem volna az egész gépet.
2012. márc. 12. 06:29
3/8 anonim válasza:
Erre valók a letöltéskezelők, folytatják ha szakad.
No meg a torrentek.
4/8 anonim válasza:
Ahogy mondták, letöltéskezelők és torrent.
5/8 anonim válasza:
Én cigi helyett gondolkodni szoktam, az nekem jobban beválik. Persze van, akinek nincs mivel...
Ahogy előttem mondták, egy letöltéskezelővel ez nem volna probléma. Leszedsz pl. egy Free Download Manager-t és ha a letöltésed megszakad, folytatja szépen onnan, magától. Régebben, a modemes időkben alap program volt az ilyen, manapság már háttérbe szorult, de néha azért még jól jöhet, pl. ilyen esetben...
6/8 anonim válasza:
A letöltésvezérlők se tudják bármelyik oldalról folytatni a megszakadt letöltést, de pl. az Internet Download Manager ad olyan információt, hogy az adott oldalról a megszakadt letöltés folytatható-e vagy nem.
7/8 anonim válasza:
Internet Download Manager vagy JDownloader és a problémád megoldódik végleg.
8/8 anonim válasza:
Bizony régebben minden nagyobb méretű adat esetén letöltés vezérlőt kellett használni, elég hasznos cucc volt, de mint írták, ma már a háttérbe szorultak. Én a FlashGet alkalmazást használtam nagy szeretettel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!