Nálatok jó a facebook most ma?
nekem nem jön, be nem találja a kiszolgálot, már ujraindítottam a netem, is telórol sem jön be.
üzenet értesítőt kaptam, 748kor irták ma elvileg, az üziről emailben 818kor jött értesítő.
themaki1333 te egy igazán korlátolt ember vagy. Vettem a fáradságot és megkerestem a válaszaidat.....
Képzeld nem csak iskolás pötyörészésre jó a fent említett oldal. Én egy fontos választ vártam ezen keresztül pl.
Kedves themaki1333!
Én speciel csak így tudok beszélni a külföldön dolgozó párommal! :( Ennyit arról, hogy szánalmas vagy nem, ha egy felnőtt valamilyen szinte függ a facebook-tól!!
Miért nincsen Facebook?
1. Napkitörés (A fent említett linkben ez szerepel: " Az X kategóriába tartozó kitörések akár komoly kimaradásokat okozhatnak a távközlésben, illetve károsítják a nagyfrekvencián működő rádiókészülékeket és műholdakat.")
2. Hacker támadás (Így is úgy is tervezik nem gally mindegy mikor? Aggodalomra meg semmi ok.. nem fognak ellopni semmit Hacker és Cracker között van különbség...)
3. Szerver hiba (A szerver szolgáltónál meghalt a gép...)
A napkitörésnek annyi köze lehet hozzá, hogy mágneses energia jutott a föld légterébe......ami megbéníthat elektromos dolgokat.
Nem valószínű hogy ez az oka, de pl évek múlva olyan napkitörésre számítanak a tudósok ami az összes modern elektromos technikát megbénítja és tönkreteszi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!