Fiatalok! Mostanában nálatok is "menőbb" lett a facebook, mint a myvip? És ha igen, miért? A myvip ezért majd csődbe mehet?
Én nem szerettem a myVIP-et, hamar le is jöttem róla. Már az iWiW-et se szeretem. A Facebook jó szerintem, de sok időt nem tudok rajta eltölteni, ált. FarmVille-zek, mások feltöltött képei annyira nem érdekelnek, néha-néha egy-két embert megnézek, és ennyi.
17/L
a MyVip már abszolut elavult, nincs rajt semmi érdekes, és értelmes, semmit sem lehet rajt csinálni.
Utána jött be az iwiw, ami egy időben nagyon felkapott volt, de már ez is egyre kevésbé látogatott.
manapság már a facebook a sláger, hiszen ezt a világon mindenki ismeri, a szinvonala is olyan, lehet chatelni, lájkolni egy csomo mindent.
ma 22:33
Egy 11 éves kockának rengeteg olyan képe/publikált információja lehet, ami később felhasználható ellene...
Facebookot több tízmillióan használják, myvipet hazánkban is viszonylag kevesen. (és itt ne a regisztráltak számát nézzük)
22.42 az iwiw volt először, 2002-ben alakult, a myvip meg 2006-ban! A myvip-en egyébként a klubok a legsz@rabbak, az h bármilyen hülye lehet klubtulaj, alig vagy szinte egyáltalán nincs semmi értelmes ott, és mégis fizet érte a klubtulaj egy csomót!
A facebookon rengeteg érdekes oldal van (pl barack obama,stb sokat tudnék sorolni), mindez ingyen, arról nem is beszélve h az olaszok és finnek milyen jó fejek.
Menőbb, persze, ezzel divatozok "len az utszán"!
MyVIP-en nincs semmi, nem lehet semmit csinálni, csak belépek, megnézem felül történt-e valami, ha nem meek tovább, ha igen... hát akkor is, lesz*rom. Facebook-on meg sok mindent lehet csinálni, van élet, igaz... azt is lesz*rom, de legalább nem unatkozok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!