Nektek volt olyan, hogy a facebook nem küldött el egy levelet? Nálatok megjelenik elküldöttként, de a címzett nem kapja meg?
Volt ilyen valakinél vagy megbízható a levelezése?
Mert írtam valakinek levelet már több napja és ez olyan valami, amire nagyon kellene válaszolnia (az ő érdeke is) de semmi... Lehet, hogy nem kapta meg az üzenetemet? Vagy én az övét?!
Ez nem szerverek közti kommunikáció. Az adatbázisba ha bekerült a levél (és bekerült mert te látod az elküldöttek között) akkor az ő oldalán is megjelent.
E-mail esetén azért lehet h nem érkezett meg mert ott szerverek közti kommunikációról van szó, és ha megérkezett akkor is lehet, hogy betelt a postafiók, spamszűrő törölte stb. Facebookon ilyenről nincs szó.
A facebook chat egyszer megmakacsolta magát nekem, de akkor hálózati hiba volt és nem ment fel az adatbázisba az üzenet rendesen.
Láttam az elküldötteknél, de nem kapták meg. Aztán 10-20 perc múlva eltűnt nálam is.
Sikerült pont egy hiba pillanatában küldenem...
köszi a válaszokat!
(mondjuk azóta kiderült, h csak b@szott válaszolni a kedves illető...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!