Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tapasztalt már más is ilyet?

Tapasztalt már más is ilyet?

Figyelt kérdés

Szóval, megnéztem ma a facebook-omnál a fiókbeállításokat, és láttam, hogy két helyről vagyok bejelentkezve... az egyik term. az itthoni a gépem, de a másik egy ismeretlen eszköz a Börzsönyből XD Namost, az a kérdésem, hogy ez mi lehet? Egyrészt én is folyamatosan be voltam jelentkezve, és nem dobott ki (vagy nem tom, ki kellene dobnia egyáltalán?), másrészt elég egyedi és hosszú jelszavam van, továbbá az oldalamon sem tapasztaltam semmi különöset (furcsa posztok, stb.) Akkor mégis mi lehet ez? Ja, és egyszer egy ik haveromnál is előfordult hasonló, hogy ő is valahonnan az isten háta mögül volt a fésze szerint bejelentkezve, miközben otthon ült...

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 27. 15:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!