Aki már vett ilyet, mit gondol róla, és mit tapasztalt? Transcend külső winchester 500 GB 2,5"
Egy a már fent említett külső vinyót vettem tegnap. Egyelőre nagyon jól muzsikál, ráraktam a gépre, leformáztam (igaz csak gyorsformázással volt értelme, mert ha kivettem a pipát, percek múlva se volt változás a "sávon"), tettem rá pár cuccot.
Furi az, h két USB megy a számítógépbe és a vezeték másik vége mini USB-n csatlakozik a külső hardverhez. A leírása szerint (persze magyar nincs hozzá) ajánlatos mind a két csatlakozót csatlakoztatni a számítógéphez (tehát 2 USB portot alapból lefoglal). Oké, de mi van akkor, ha én az asztali dvd lejátszómhoz akarom csatlakoztatni a cuccost és azon ugye csak egy USB port van? Eggyel is fog akkor üzemelni?
Ja és van rajta egy nyomógomb, ami körül LED világítás villog ha használatban van a cucc. Viszont a gombról nem ír semmit a papírja, h funkcionál-e valamire...
Azért ha gyárilag két usb-s csatlakozót adtak hozzá, az jelent valamit...
Az elégtelen áramellátás könnyen taccsra vágja a vinyót, ha teheted használd mind a kettőt. Ha mégis eggyel használod, és azt tapasztalod, hogy csatlakozáskor, vagy utána néhány perccel nem lehet elérni, vagy a fájlátvitel nagyon lassú, akkor igen gyorsan térj vissza a két usb-hez.
Az asztali dvd lejátszód minőségétől is függ, meghajtja-e a vinyót, bár ezeket főleg nem erre tervezték, hanem usb kulcsokra. Láttam már elfüstölt dvd-t ezért, igaz annak egy-két éve. Nagyméretű vinyót lehet nem is ismer fel, illetve van amelyik csak a fat32-t szereti.
De megnézed és meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!